Saturday, August 10, 2013

Suosikkisovelluksia

Instagram

Visuaalisena ihmisenä rakastan napsia kuvia puhelimellani, muokata ja julkaista Instagrammissa. Kuvat liittyvät usein kesään, vaatteisiin, ruokaan, luontoon, ja joskus myös itseeni. Nimimerkkini on esssisusanna.

Sanajahti

Mitä parhainta ajanvietettä varsinkin jos on tylsää, ja muulloinkin! Pelaan eniten klassikkoa ja pelaajanimeni on Kakkumaisteri. Älkää kysykö :D Ehkä siksi, että rakastan leipomista ♥

Sports Tracker

Tätä olen käyttänyt kohta jo vuoden, mainio keksintö! Sovellus tallentaa urheilusuorituksesi ja näyttää siitä olennaisia tietoja kuten kesto, matkan pituus, reitti kartalla, keskinopeus, keskivauhti, maksiminopeus, energiankulutus, ja jos käytössä on sykemittari niin myös syketietoja. Itse pärjään ilman sitäkin. Harjoituksen aikana otetut kuvat tallentuvat harjoitukseen ja voit jakaa koko harjoituksen esim. Sports Tracker -kavereille, Facebookiin ja Twitteriin. Sovellus tallentaa seuraavat lajit: juoksu, kävely, pyöräily, maastopyöräily, patikointi, rullaluistelu, laskettelu, hiihto, melonta, soutu, golf ja sisäliikunta. Käyttäjänimeni on EssiHuhtamki (vähän pöljä, mut rekisteröityessä se tuli automaattisesti :D)

Foursquare

En oikein tiedä onko tästä sovelluksesta ns. kovin suurta hyötyä, ainakaan mulle, mutta hauska se on :) Tykkään kirjautua sisään käymiini, varsinkin uusiin paikkoihin ja joskus lisään kuviakin. Käyttäjänimeni on Essi.


Pou

Tätäkin olen "pelannut" pitkään, Poullani on hamsteripuku ja siniset rillit :) Päivitysten mukana on tullut paljon uusia juttuja, kuten peli- ja ruokavaihtoehtoja.
Howrse, mobiiliversio

Moni varmasti tietää yllä mainitut sovellukset ja käyttääkin niitä, joten en sen enempää niistä löpise, mutta tästä haluaisin kertoa hieman enemmän. Tämä ei ole varsinainen sovellus, mutta näppärä kuitenkin. Olen tietokoneen puolella pelannut suomi-versiona kyseistä peliä jo yli vuoden, mutta mobiiliversio siitä julkaistiin vasta jokin aika sitten. Nimimerkkini on ezzi. Moni luulee Howrsea ainoastaan pikkutyttöjen heppapeliksi, mutta todellisuudessa iso osa pelaajista on aikuispelaajia, naisia ja miehiä, äitejä ja isiä ympäri maailmaa. Tämä siksi, että pelissä tarvitaan tulkintakykyä tarkkojen tehtävien, tilastojen, prosenttien ja hevosen taitoihin liittyvien pisteiden takia. Tästä syystä parhaat pelaajat ovat aikuisia. Lapset eivät välttämättä kaikkea pelissä ymmärrä, eivätkä pääse eteenpäin, jolloin kiinnostuskin lopahtaa. Pelaajalta pitää löytyä myös hyvää nettikäyttäytymistä, koska pelissä on paljon muitakin pelaajia. Peli on ilmainen, mutta tietyt ekstrat maksavat oikeaa rahaa. Näillä ostettavilla avuilla pelaaja voi päästä pidemmälle. Aikuispelaajat luonnollisesti hoitavat omat raha-asiansa liittyen peliin, lasten ei ole niin helppoa käyttää peliin oikeaa rahaa, mikä on hyvä juttu turvallisuudenkin kannalta. Mutta mobiiliversiosta! Se toimii puhelimella nopeasti, on yksinkertainen, mutta ei liian pelkistetty. Se on myös värikäs ja helppo käyttää, lisäksi painikkeet ovat selkeitä!

"Must on tuuullu sovellushullu!"

Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥