Monday, September 23, 2013

Syömässä 21.9.13

Käytiin lauantaina Markuksen kanssa syömässä Porin Parillassa
Alkuruokani, taivaallista rapukeittoa ja talon leipää!
Pääruuaksi brasilialaista härän ulkofileetä caesar-annoksella (romainesalaattia, caesarkastiketta, parmesanlastuja, kirsikkatomaattia, marinoitua punasipulia ja leipäkrutonkia).
Markuksen pääruoka: Yrttimarinoitua porsaan ulkofileetä, maalaisranskalaisia, grillattua maissia, neulapapu-paprika-pak choi-mustajuuripaistosta sekä chili-valkosipulimaustevoita.
Jälkiruokana mangosorbettia :) Markus otti vaniljajäätelöä, jota myös maistoin; siinä oli kunnon vaniljan maku eikä se ollut mitään kevytsössöä!
Hauska sisustusyksityiskohta!
Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä eikä ongelmia tullut vaikka tarjoilija vaihtui välissä. Ruoka oli kokonaisuudessaan hyvää ja maukasta, vaikkakin oman annokseni salaattiosa olisi voinut olla hieman monipuolisempi, itse salaatinlehtiä oli minun makuuni liian paljon ja tomaatteja aivan liian vähän. Rapukeitto sen sijaan oli mahtavaa ♥ Markuksen annos oli hänen mielestään kyllä maukas mutta isolle miehelle ihan liian pieni :D Yllätyimme positiivisesti tarjoilijan tuomasta "alkuruuan alkuruuasta" eli lautasesta, jossa oli marinoituja oliiveita, talon leipää ja dippiä! En edes ehtinyt ottaa siitä kuvaa kun oltiin jo syöty se :D Talon leipä muuten oli älyttömän maukasta, olisi kiva tietää miten se tehdään ;) Tykkäsin myös ravintolan ihanasta sisustuksesta ja tunnelmasta! 

Aurinkoista maanantaita toivottaa Essi!

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥