Friday, October 4, 2013

Hiustuotteeni

Sain ajatuksen esitellä erikseen hiustuotteeni mitä tällä hetkellä käytän, koska aikaisemmin en ole sellaista tehnyt. Tässä ois!
Oriflame Nature Secrets nettle&lemon -shampoo, Kadus Deep Moisture honey&mango -shampoo, Herbina syväpuhdistava karviainen&lehmus -shampoo
Perus shampoot. Syväpuhdistavaa shampoota käytän noin kerran viikossa. Kaduksen kosteuttavaa shampoota rakastan! Siinä on ihana tuoksu ja se kosteuttaa oikeasti. Oriflamen nokkonen&sitruuna on tarkoitettu rasvoittuvalle hiuslaadulle, kuten mulla on. 
Oriflame HairX Volume Boost -hiusnaamio, KC Professional 4R Moisture Treatment -syväkosteuttava tehohoito
Maailman kaksi parasta hiusnaamiota! Molemmissa mahtava tuoksu ja tehoa riittää. Syväkosteuttava naamio tekee hiuksista ihanan silkkiset ja helposti käsiteltävät kun taas Oriflamen naamio tuuheuttaa mukavasti näitä mun yleisesti aika latteita hiuksia!
Oriflame HairX Summer Care hiuksiin jätettävä UV-suojan antava hoitosuihke, Syoss Revitalize&Strenght hiuksiin jätettävä spray-hoitoaine, Bonacure Hairtherapy Moisture Kick hiuksiin jätettävä spray-hoitoaine
UV-suojasuihketta käytin koko kesän ja nyt vieläkin, mutta talvella sen käyttö aina vähän jää.. Syoss on mulle vielä aika uusi tuttavuus, mutta kivasti tuo on tähän mennessä toiminut ja tuoksu hiuksissa sen käytön jälkeen on kuin olisi kampaajalta tullut! Sama pätee BC:n suihkeeseen.
Disp Core Spray Mousse -muotoilusuihke, Klippoteket Styling Dust Spray -kuivashampoo
Tuota muotoilusuihketta en niin kovin usein käytä, koska olen aika laiska mitenkään sen ihmeellisemmin muotoilemaan hiuksiani, mutta se kyllä toimii! Sen sijaan kuivashampoota käytän useammin, tämä on paras tähän mennessä kokeilemani kuivashampoo. Pelastaa kyllä komeesti, jos ei ehdi tai ei vaan jaksa pestä hiuksia!
TRESemmé Freeze Hold -hiuskiinne, KC Professional Honey Color Mask -sävyttävä ja korjaava hoito vaaleille hiuksille
Kyseistä lakkaa olen käyttänyt jo kauan, koska sillä vaan on paras pito mun pitkiin hiuksiin. Tätä sävyttävää hoitoa aion kokeilla lähipäivinä!

-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥