Thursday, October 17, 2013

Testissä Oriflame BB-voide

Meille Oriflamelle tuli jokin aika sitten oma BB-voide ja sain yhden kappaleen itsekin, joten päätin kirjoittaa pienen jutun testattuani sitä. Kyseessä on siis Skin Dream 5-in-1 Beauty Balm BB-voide. Nettisivuilla siitä kerrotaan näin: "BB-voide yhdistää meikkivoiteen, ihonhoidon ja aurinkosuojan. Voide peittää pigmenttiläiskät, epätasaisen ihon värin ja pienentää ihohuokosia. Kosteuttava koostumus antaa iholle upean pinnan. Käytä päivittäin meikkivoiteen asemasta. Öljytön. Sisältää suojakertoimen 30. 30 ml." Voide on saatavilla kolmena sävynä ja tämä omani on sävy Light. Hinnaltaan se on 16,90. 


Voide lupaa seuraavia:
-peittää ihon virheet
-kosteuttaa koko päivän
-antaa välittömän hehkun
-öljytön koostumus
-suojakerroin 30

Lupaukset kyllä pitävät paikkaansa, ainakin INCI-luetteloa tarkasteltaessa. Siitä löytyy UV-suojat, kosteuttavat, pehmentävät ja puhdistavat ainesosat sekä kaikki muut luvattuja ominaisuuksia tekevät ainesosat. Lisäksi siitä löytyy silikoneja sekä väri- ja säilöntäaineita. 
Koostumus on hieman paksumpi mitä olin olettanut, mutta se ei haittaa levitystä olennaisesti. Voide on helppo levittää sormin, sienellä, sekä siveltimellä. Tuoksu on hyvä, mutta melko neutraali. Sävy Light sopii kasvoilleni täydellisesti vaikka se kämmenselällä näyttää aika tummalta. Levitettäessä se kuitenkin sulautuu hyvin ihon sävyyn. Mielestäni voide voisi kuitenkin peittää enemmän. Yksi tärkeä huomio oli myös se, että se ei keräänny suupielen viereisiin "hymyjuoviin" niin helposti kuin tavallinen meikkivoide kasvoillani yleensä tekee. Voide tekee ihosta pehmeän ja heleän, mutta ainakin minun kasvoillani se alkaa kiillellä aika nopeasti, joten joudun korjailemaan sitä puuterilla, mikä on aika turhauttavaa. Muuten tuote on kokonaisuudessaan ihan OK :)
Plussat:
-kosteuttaa
-sulautuu hyvin ihon sävyyn
-hyvä tuoksu
-levittyy helposti
-edullinen

Miinukset:
-ei peitä tarpeeksi
-alkaa kiillellä
-sisältää yleisesti paljon allergisoivia/herkistäviä ainesosia 
eikä siksi välttämättä sovi kaikille


PS: Muistakaa äänestää mustikkapuuroani TÄÄLLÄ!


-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥