Friday, March 21, 2014

Uusi sali, uudet kengät

Yksi syy (ja oikeastaan ainoa syy) miksen ole aikaisemmin paljoa kuntosalilla käyntiä harrastanut on kuntosalien järkyttävät hinnat. Nyt on kuitenkin mullakin mahdollisuus alkaa käydä salilla, nimittäin Fitness24Sevenissä. Se aukesi Porissa tämän kuun alussa. Tarjouksena heillä on kuvassa näkyvä hinta elikkä 14,90 € kuukaudessa vuoden ajan. Älyttömän halpa :)
Fitness24Seven on ketjukuntosali, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Minkäänlaista sitoutumisaikaa kuntosalilla ei ole, mutta irtisanomisaika on 2 kuukautta. Jäsenyys maksetaan kuukausittain e-laskulla. Kuntosali on auki kellon ympäri eli jäsenet voivat mennä treenaamaan milloin tahansa. 
Uudet salikengät:
Hummel Wannee, musta/fuksia, 29,90 € / Prisma
"Aerobic- ja salijalkine naisille, kevyt ja vaimentava Phylon-välipohja"
14,90 € -tarjous koskee vain tässä maaliskuussa tehtyjä sopimuksia. Kun on treenannut vuoden ajan kuukausihinnalla 14,90, sen jälkeen hinta on kuukaudessa 19,90 €. Sekin on todella edullinen verrattuna siihen, että monilla muilla saleilla kuukausihinta on noin viidestäkympistä ylöspäin. Ongelmana monille voi niissä paikoissa olla myös se, että pitää sitoutua vuodeksi tai kahdeksi, mistä ihmismieli ei tykkää. Ongelmaan on ratkaisuna sali, jossa ei ole sitoutumisaikoja :) Aloitusmaksutkin ovat monilla saleilla päätähuimaavia, mutta Fitness24Sevenillä aloitusmaksu on 19,90 €. Ja sopimuksen tehdessäsi maksat kuluvalta kuulta vain jäljellä olevilta päiviltä. Itse tein sopimuksen 13. päivä ja maksoin tältä kuulta 9,15 €. Kuntosali käyttää sormenjälkijärjestelmää ja kaappilukko tulee ostaa itse. Salille on 18 vuoden ikäraja. Lisää tarjouksesta täällä.
Fitness24Sevenillä (ainakin Porin toimipisteessä) on oma naisten sali, tilat voimaharjoitteluun ja kestävyysharjoitteluun, vapaiden painojen sali sekä venyttelyalue. Lisäksi salilla myydään lisäravinteita ja terveysjuomia. Pukuhuoneista löytyy luonnollisesti suihkut, mutta ei saunoja.
Ketjun saleilla on käytössä Star Tracin, Technogymin, ja Apiro Sportin laitteita. 
Yhdellä jäsenkortilla voi treenata kaikissa ketjun kuntokeskuksissa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä :)


-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥