Thursday, April 10, 2014

RWS-tilaus

Alkuun muistutan, että tämä ei ole maksettu postaus vaan itse kerron ostamistani tuotteista ja kokemuksistani. Tilasin siis tässä jokin aika sitten Rosewholesale-nettikaupasta pari laukkua ja korusetin :) Kyseiseltä sivustolta en ole ennen tilannut ja muutenkin uusi tuttavuus tämä kauppa. Maija tän mulle vinkkas kun oli sieltä itsekin jo tilannut! Itse keskityin laukkuihin, mutta sivulta voi ostaa myös naisten ja miesten vaatteita, kenkiä, koruja ja kelloja sekä asusteita kuten peruukkeja, hiuskoristeita, vöitä, hattuja, kosmetiikkaa ja meikkitarvikkeita.
"Casual Zipper Design and Newspaper Printing Handbag/Slanting Bag For Female"
Tämä sanomalehtiprintti-laukku on todella kätevän kokoinen (46*35*20 cm)! Se ei ole liian iso, mutta ei liian pienikään. Siihen mahtuu yllättävän paljon tavaraa :) Laukun sisällä on kaksi pientä kännykkätaskua ja yksi vetoketjullinen tasku. Laukun materiaali on sellaista jännää, vähän liukasta kangasta. Mukana tuli myös säädettävä pidempi kantohihna, mutta tykkään käyttää tätä enemmän noilla lyhyemmillä. Lisäksi nettisivuilla laukku näyttää vaaleammalta, melkein valkoiselta, mutta kai kuva vääristää. Ei tämä vaaleanruskea paha ole! Hintaa tällä laukulla oli 5,23 € :)
"Casual Women's Satchel With Vintage Preppy Style Belts and Rivet Design"
Tämä on suloisin kenties koskaan näkemäni reppu! Oli pakko saada tämä, koska mulla ei ole mitään omaa reppua. Joskus lainailen Markuksen 
Fjällräveniä :D Nyt on sitten oma reppu! Kokoa tällä repulla on 27*11*36 cm ja siinä on kolme isoa taskua sekä sisällä kaksi pientä kännykkätaskua ja yksi vetoketjullinen tasku. Materiaalina jonkinmoinen tekonahka. Täytyy kyllä sanoa, että tämä reppu on laadultaan paljon parempi kuin ylläoleva laukku, koska tämän materiaalikin on kestävämmän oloista. Hintaa tällä repulla oli 10,66 € :)
"Hot Sale Style Pearl Lace Rhinestone Beads Embellished Multi-Layered Bracelet For Women"
Ja sitten vielä tämä ihana rannekorusetti! Siinä on seitsemän korua ja materiaaleina on käytetty metalliseosta, helmiä, pitsiä ja tekojalokiviä. Laatu tuntuu todella hyvältä ja kestävältä vaikka hintaa oli vain 2,28 € :) Nämä sointuvat erinomaisesti toisiinsa, joten näitä voi käyttää kaikkia yhdessä, mutta miksei erikseenkin!
Rosewholesale.comissa toimituskulut määräytyvät paketin painon mukaan :) Myynnissä on myös tiettyjä tuotteita, joihin ei tule toimituskuluja ollenkaan. Tilaamassani rannekorusetissä ei ollut toimitusmaksuja. 


-Essi

4 comments:

 1. Hei! Tuliko tuohon tilaukseen postikulujen päälle tullimaksuja ja/tai veroja maksettavaksi? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi! Ei tullut :) Toki en tiedä jos on käytännöt muuttuneet, että tuleeko nykyään.. esim. kun tilasin Triangl-bikinit, jotka tulivat myöskin Hong Kongista (kuten muistaakseni nää Rosewholesaletkin) niin niihin tuli tullimaksut päälle kun piti tullata :) Mutta näihin laukkuihin ei tullut :)

   Delete
 2. Rose Wholesale on huijausyritys. Käykää katsomassa heidän facebook-profiilinsa. Se on täynnä kertomuksia huijauksista. Älkää vain tilatko sieltä mitään!! Jos olette tilanneet ja rahanne on viety, niin ottakaa yhteyttä PayPaliin, he kai voivat jotenkin auttaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Miia ja kiitos kommentistasi! Itselläni ei ollut mitään ongelmia tuolta tilatessa eikä myöskään kaverillani ole ollut mitään negatiivista sanottavaa kun oli kyseisestä paikasta tilannut jo ennen minua parikin kertaa. Harmi jos Rosewholesale on muuttunut huijarifirmaksi :((( Kannattaa siis olla tarkkana, huijareita löytyy aina.

   Delete

Thanks for your comment! ♥