Sunday, May 4, 2014

Invisibobble ja proteiinishampoo

Oltiin eilen Maijan ja Caron kanssa kaupungilla; kahvilla Petras Cafessa ja shoppailemassa :) Tässä nyt kun viimeisiä päiviä viettelen työttömänä niin voi hyvillä mielin tehdä mitä haluaa ja mihin aikaan päivästä tahansa. Myöhemmin menot täytyykin alkaa sijoittaa ainoastaan viikonlopuille. Mutta asiaan! Vilasta löysin erään ihanan vaatteen, josta teen postauksen myöhemmin, mutta nyt esittelen ostamani hiusjutut eli Invisibobble-hiuslenkit ja Schwarzkopfin Constian -proteiinishampoo.
Tämän shampoon bongasin Isokarhun Fanletista, hintaa oli tasan kuusi euroa eli ei paha 400 ml:n putelista :) Normaalihinta taisi olla jotain 12 euron paikkeilla. Shampoon kerrotaan olevan hoitava ja uudistava ja se sopii kuiville ja käsittelyistä rasittuneille hiuksille, mutta kuitenkin myös esim. koko perheelle. Se sisältää vitamiiniyhdistettä ja tehoaineita, jotka tunkeutuvat syvälle hiuksiin. Itse en ole ehtinyt testata tätä kuin kerran, mutta senkin jälkeen kyllä jo tykkään tästä. Säännöllisellä käytöllä vaikutukset tulevat kuitenkin paremmin esiin :) Shampoo lupaa hiusten rakenteen vahvistuvan silminähden. Saa sitten nähdä kun olen käyttänyt hetken! Hiusten pitäisi saada luonnollisen kaunis silkinkiilto ja niiden käsiteltävyyden pitäisi parantua. Ja tässä muuten on ihana ruusuinen tuoksu!
Lisää pinkkiä! Toinen ostokseni oli siis Invisibobble-ponnarit. Ostin tämän kolmen kappaleen boksin Sokoksesta ja maksoivat 5,90 e. Joskus kun näistä kuulin ekaa kertaa, en voinut muuta ajatella kuin että "Jotain terveysponnareita, lol kaikkea sitä", mutta nyt kuitenkin halusin testata. Kuusi euroa on paljon hiuslenkeistä, joten toivonkin että nämä toimisivat :) Värinä Candy PinkInvisibobble.fi lupaa seuraavia asioita: 


-hellävarainen hiuksille
-estää painaumia muodostumasta
-vähentää päänsärkyjä
-sopii kaikenlaisille hiuksille
-toimii myös asusteena
-ei kastu, ei löysty ja helppo irrottaa hiuksista
Itse "kaapeliponnarithan" eivät ole mikään uusi juttu eli eivät oikeastaan nämäkään. En oo kuitenkaan koskaan käyttänyt muita kuin perusponnareita, joten nyt oli hyvä aika ostaa nämä testattavaksi. Lupauksia näillä on paljon, mutta ainakaan vielä en ole näistä vakuuttunut. Väri on ihana, tämä näyttää kivalta hiuksissa ja toimii myös ranteessa. Lisäksi tämä tuntuu hiuksissa aika tukevalta. Sitä en kyllä allekirjoita, että tämä olisi helppo irrottaa hiuksista. En tiedä millaisissa hiuksissa (liukkaissa ja öljyisissä??) näitä on testattu, jotta ollaan voitu kirjoittaa tuo myyntiargumentti :D Koska mun hiuksista tää ei ainakaan lähde vetämällä normaalista. Se vain kiristyy ja selvittelyssä menee tosi kauan. Kai tämä on tarkoitettu irrotettavaksi silmukka kerrallaan eikä vetämällä? Lisäksi jo muutaman käyttökerran jälkeen tämä venyi oudoksi, vaikka niin ei pitäisi tapahtua. 

Päänsärkyjen vähenemisestä en vielä tiedä, mutta sen kai huomaan sitten pidemmällä aikavälillä. Painaumia en myöskään ole huomannut (vielä), mutta jotenkin tuntuu, että miksi näistä muka ei tulisi painaumia? Veikkaanpa että tulee, jos tätä pitää esim. koko päivän. Mulla on sen verran taipuisat hiuksetkin, että voin vain kuvitella sen kun aamulla kiireessä laitan suihkun jälkeen ei-täysin-kuiviin hiuksiin tämän ja pidän koko päivän...
Mistähän tuo ponnareiden Invisibobble-nimi tulee? Kuulostaa, että se liittyisi jotenkin näkymättömyyteen, mutta öö.. Muuten kuitenkin nämä tuntuvat ihan ok ponnareilta ja paremman käsityksen saa vasta pidemmän käytön jälkeen. Mitä itse näistä pidätte, oletteko testanneet? :)


-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥