Monday, July 21, 2014

Turku, 19.7.14

Olin lauantaina itekseni reissussa, tällä kertaa Turussa! Siellä en ole hetkeen käynyt ja Onnibussilla pääsi taas niin edukkaasti (edestakainen matka 6e), niin mikä ettei. Tässä pieni kuvakooste aurinkoisesta päivästä :)
 Jalassa Annin pihakirppikseltä ostamani tossut :)
Vasemmalla jääjugurttia Turun Kauppatorin Frozen Yogurt -baarista eli Jäägurtista. Siellä annoksen saa koota itse ja hinta riippuu annoksen painon mukaan :)
Eniten aikaa vietin Kauppakeskus Hansassa. Yllä oleva kuva on Brand Gallery -nimisestä liikkeestä, jossa myydään mm. Guessiä, Calvin Kleinia, Liu'ta, Armania ja Superdryta. Itseäni kiinnosti eniten Superdryn vaatteet ja sovitinkin kahta alla näkyvää paitaa. Päätös oli vaikea, että kumman otan, sillä molemmat olivat hienoja ja vieläpä alennuksessa. Molempia kukkaroni ei olisi sallinut :D
Päädyin kuitenkin tähän vihreään t-paitaan, jossa teksti on sinisellä glitterillä, 27,00€.
Seppälästä ostin kuudella eurolla pareo-huivin ja nappasin kaupassa kuvan, jossa esiteltiin eri tyylejä pukea se.
Kaunis Aurajoki :) Sen rannalla oli juuri hyvällä hetkellä meneillään Kansainväliset Suurmarkkinat, jotka kiersin kokonaan läpi. Myyjiä oli ympäri maailman ja tavaraa ja herkkuja jos jonkinmoista. 
Hansan Body Shopista ostin kaksi pientä suihkugeeliä; Shea ja Chocomania. Raakapatukat ostin Life-liikkeestä :)
Varsinaista isoa lounasta en syönyt vaan keskityin maistamaan monia erilaisia herkkuja :) Tässä kuvassa Pizzariumin pekoni-pecorinojuustopizzaa, joka oli taivaallista! Suosittelen! Yksi pala maksaa 3,90 ja paikka sijaitsee Hansassa.
Ja lisää herkkuja! Vasemmalla Green Frog -niminen smoothie Jungle Juice Barista :) Aineksina mm. päärynää ja lehtikaalia! Yum! Oikealla Stockman Buffetista Pappagallon sitruunasorbettia :) Raikkaita makuelämyksiä molemmat.
Sellainen päivä :) Mites teidän viikonloppu?

-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥