Sunday, September 14, 2014

Uusi koti, osa 1: Makuuhuone

Nyt on aika hyvin kotiuduttu uuteen asuntoon ja kyllä tätä jo kodiksi voi sanoakin :) Järjestys on jo muotoutunut, vielä muutamia juttuja ehkä tulee muutettua, mutta pääpiirteittäin kaikki on valmista. Tästä alkaa neljäosainen postaussarja, jossa pääsette kurkistamaan uuteen kotiimme :)
Ensimmäisenä vuorossa makuuhuone. Jo ekoilla kerroilla kun tätä asuntoa kävimme katsomassa, rakastuin makkarin tapettiin! Se on osaksi hopeanhohtoinen, mikä ei välttämättä kuvista välity. Pidän paljon myös patterin puisesta kehikosta, sellainen löytyy myös olohuoneesta :) Nyt meillä on jopa ikkunalaudat, joita ei edellisessä asunnossa oikeastaan ollut. Ikkunalla mm. radio, kynttilöitä, maalaamiani tauluja sekä saintpaulia. Sängyllä olevat tyynyt sekä verhot ovat Hemtexistä.
Makuuhuoneesta löytyy kaksi isoa vaatekaappia, molemmille oma :) Toinen on punertavaa puuta ja toisen (kuvassa) vuokranantaja osti uutena Ikeasta juuri ennen muuttoamme. Molemmista löytyy hyllyjä ja rekkejä.
Sannalta saatu koristelisko :)
Toisen vaatekaapin vieressä komeilee tumma puinen yöpöytä, jonka päällä Ikeasta ostettu pöytälamppu sekä Tigerista ostettu punottu kori. Siinä säilytän ympäri maailmaa saamiani postikortteja :)

Seuraavana vuorossa olohuone, pysykää siis kuulolla ;)

-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥