Friday, September 19, 2014

Uusi koti, osa 2: Olohuone

Moikka! Nyt olisi vuorossa olohuone. Se on mukavan iso ja valoisa sekä viihtyisä :)
Olkkarin patteria peittää samanlainen puukehikko kuin makkarissakin :) Olohuoneen lattia on tumma puukuvioinen ja tv-taso sopii sen kanssa yhteen mainiosti. Tason, jossa on paljon säilytystilaa, on tehnyt Markuksen isä. Kaapista löytyy pelejä, leffoja, pleikkari ja DVD-soitin. 
Muuttaessamme tähän asuntoon, jokaisessa huoneessa makuuhuonetta lukuunottamatta, oli jo valmiina valaisimet. Ne ovat siistit ja kauniit, joten niitä ei ole tarvinnut vaihtaa. 
Kynttilälyhty Anttilasta.
Leveälle ikkunalaudalle mahtuu mm. kukkia ja koriste-esineitä. Vasemmassa kuvassa näkyvä viherkasvi on puupapu. Taulun paikan näette seuraavasta kuvasta, se on Sinooperista :)
Sohvapöydän ostimme Kontista 30 eurolla, keskiosa on lasia. Pöytä on todella hyväkuntoinen vaikkakin käytetty. Telkun vieressä sijaitsee ns. lukunurkka eli muhkea nojatuoli sekä "mummokori" ja ruskea nahkainen säilytyslaatikko, joista molemmista löytyy luettavaa. Kyseisen laatikonkin päällä voi istua :)
Seinältä television vierestä löytyy Sannalta saatu koristelisko, samaa sarjaa kuin makuuhuoneestakin löytyvä pienempi versio. Ne on valmistettu puusta. 
Sohvan nurkkaa koristavat aidot riikinkukon sulat.
Ja tässä on Markuksen oma alue, työpiste :) Markus kirjoittaa koneella paljon tekstejä, joten oma nurkkaus ja omaa aikaakin pitää olla. Vieressä on valkoinen kirjahylly, joka asunnossa oli jo valmiiksi muuttaessamme. 
Kirjahyllyn päällä komeilevat Markuksen palkinnot keilailusta.
Yhdet olohuoneen kauniimmista yksityiskohdista ovat nämä pariovet :)
Pariovien vieressä näkyvä pienempi ovi on pikkuisen vaatekaapin ovi. Tai ei se loppujen lopuksi niin pieni ole, ensin vain vaikutti siltä, mutta siellä on kuitenkin hyvin säilytystilaa; rekki ja hyllyjä. 


Hyvää viikonloppua lukijat!

-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥