Thursday, October 23, 2014

Uusi koti, osa 4: Kylpyhuone ja eteinen
Hello! Joko kaipaatte kesää? Mä ainakin, oon kokoajan jäässä, vaikka pakkasta ei ole kovin paljoa vielä ollutkaan :D No, onneksi on pörrösukat, Whittardin kuumaa kaakaota ja Markus, jonka kainaloon voi käpertyä :)
Mutta nyt asiaan. Tässä olisi kuvia meidän uudesta tai oikeastaan ex-kylppäristä, sekä eteisestä. Meillä nimittäin on tällä hetkellä meneillään putkiremppa kylpyhuoneessa. Nyt joku varmaan miettii, että miksi edes muutimme tähän jos heti tiedossa remontti. Jep, tiesimme remontista kyllä ja täällä pystyy asumaan ihan normaalisti remontin ajan :) Emme tähän muuten olisi muuttaneet, jos tässä ei pystyisi asumaan. Mutta siis pöntöllä tai suihkussa ei omassa kämpässä voi tällä hetkellä käydä, koska niitä ei ole :D Onneksi taloyhtiön saunatilojen wc ja suihkut ovat vapaassa käytössä :) 
Halusin kuitenkin esitellä entisen kylppärimme, jotta voitte sitten verrata sitä uuteen. Teen uudesta kylppäristä postauksen remontin valmistuttua. Olemme jo nähneet suunnitelmakuvan siitä, millainen kylppäri tulee olemaan ja odotamme innoissamme valmistumista! Luulin, että rempan aikana voisi kämpässä olla aika helvettiä, mutta ei! Yllättävän helppoa. Eteinen on hyvin suojattu ja oviaukoissa on vetoketjuovet, jotta remppapöly ei leviäisi koko asuntoon. Meluhaittoja tietenkin on joskus, mutta olemme päivät töissä, niin nekään eivät haittaa :)
Tykkäsin näistä sinisistä laatoista! Pidin myös wc-pöntön puisesta kannesta. Se otettiin kyllä talteen, jos haluamme joskus sen vaihtaa uuteen pönttöön. Myös peili on kaunis. Pöntön vieressä oleva sinivalkoinen kaappi oli asunnossa valmiina muuttaessamme, kuten myös altaan vieressä oleva teline. Vaalean mintunvihreä roskis / Tiger, käsipyyhkeet / Marimekko, suihkuverho / H&M Home Store.
Eteisestä löytyy korkea, monihyllyinen komero, johon mahtuu kivasti talvivaatteita ja esimerkiksi reput ja laukut. Jakkaran sain Porin Teatterin romulavalta, kun sitä oltiin hävittämässä laajennusremontin takia :) 
Näkymä, kun astuu kotiin sisään :)


Hyvää tulevaa viikonloppua!

Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥