Friday, June 12, 2015

Moveit - ryhmäliikunnan erikoissali

Moi ja hauskaa perjantaita! Ajattelin tulla kirjoittamaan teille Porin uudesta Moveit-ryhmäliikuntasalista. Tai mulle se on ihan uusi juttu, kun taas itse sali on avattu 14.2.2015. Porilaiset ja muualtakin paikan päälle tulleet ovat siis saaneet nauttia tasokkaista ryhmäliikuntatunneista neljän kuukauden ajan. Itse kävin Moveit:illa ensimmäistä kertaa viime sunnuntaina (7.6.) kun salilla oli SuperSunday eli tietyt tunnit maksoivat vain 2 euroa. 
"Join the group fitness revolution!" on salin tunnuslause. Moveit-salilla asiakkaiden "käytössä on yhteensä yli 130 vuotta ryhmäliikunnan ohjauskokemusta, tuntitarjontaa laidasta laitaan ja maailmanluokan Group Fitness –fiilis!" Tuntitarjontaa todellakin on laidasta laitaan: löytyy mm. LesMills-tunteja, kahvakuulaa, keskivartalotreenejä, tanssia lapsille ja aikuisille, zumbaa, venyttelyä, saunajoogaa ja -pilatesta, kehonhuoltoa, kiertotreenejä, vatsapepputreenejä sekä erikoisuutena kuntobalettia, mitä ei mikään muu sali Porissa tarjoa. Jokaiselle siis löytyy varmasti jotakin :) Itse aloitin sunnuntaina Bodybalance-tunnilla, johon ihastuin sen verran, että päädyin hommaamaan tarjouksessa olevan 10-kortin. Eilen kävin myös saunajoogassa ja huomenna vuorossa Teho-tunti. Ensi viikolla sitten vatsapepputreeni ;)
 #Yhdessä #Ryhmässä #Moveitfi
Se, mikä on ollut huippua huomata, on se että vaikka et olisi koskaan kokeillut tiettyä ryhmäliikunnan muotoa, pääset silti jokaisella tunnilla hyvin mukaan. Yksi salin perustajajäsenistä Tuomas Nyman sanoi Porilaine-lehden tekstissä, että "Tärkeintä olisi, että jokainen asiakas lähtee meiltä hymyssä suin kotiin." (Porilaine, 4.6.2015) Tuo on ainakin minun kohdallani toteutunut :) Myös kaikki mun tapaamat ohjaajat ja henkilökunta ovat todella mukavia! Salissa kiehtoo myös se, että siellä ei ole jäsenmaksuja, ei aloitusmaksuja eikä muitakaan piilomaksuja. Rekisteröidyt vain moveit.fi -sivustolle, varaat tunnin MyZonen kautta, maksat ja nautit tunnista! Toki, jos omistaa jo 10-kortin, ei tunteja tarvitse erikseen maksaa vaan ne vähentyvät 10-kortilta. MyZonesta näkee listan tunneista, joissa olet käynyt sekä niissä yhteensä poltetut kalorit. 
Screenshot: www.moveit.fi
Moveit haluaa kannustaa kaikkia liikkumaan ja tavoittelemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan Moveit:in tunteja, jos ryhmäliikunta kiinnostaa! :) Sali sijaitsee Porissa osoitteessa Isolinnankatu 28.


-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥