Wednesday, November 25, 2015

TALLINNA, 31.10-1.11.15

Joku taitaakin muistaa, että olin ennen Slovenian matkaa käymässä myöskin Tallinnassa PAMin porukalla :) Se oli vain sellainen yhden yön pikavisiitti, mutta kuvattua tuli kuitenkin ja tässä olisi reissusta pieni kuvaesitys.
Saavuimme Tallinnan satamaan puolen päivän aikoihin lauantaina, ja koska emme vielä voineet saada hotellihuoneita (Tallink Spa&Conference) menimme kiertämään Ülemisten kauppakeskusta. Se sijaitsee noin viiden kilometrin päässä satamasta. Ihan kaikkia liikkeitä ei ehtinyt kiertää, mutta tuli kuitenkin käytyä esim. pienessä sisustusliikkeessä sekä Universaal Universum -liikkeessä. 

Kauppakeskukselta menimme hotellille saamaan huoneet, josta sitten lähdimme kävellen keskustaa kohti etsimään hyvää ruokapaikkaa. Paikaksi valikoitui jo ennestään vanhemmilleni tuttu Tommin Grilli, joka nimestään huolimatta on ihan kunnon ravintola eikä grilli. Itse otin kuvasarjassakin näkyvän lohisalaatin perunoilla ja raejuustokastikkeella. Neljän hengen ruuat ja juomat maksoivat vähän yli 30e, eli ei paha! Ruuan jälkeen käytiin parissa kaupassa kiertämässä, jonka jälkeen suunnattiin takaisin hotellille ja kylpylään. 

Sunnuntaina aamupalan jälkeen kävimme kiertelemässä vanhassa kaupungissa ennen hotellihuoneiden luovuttamista. Sen jälkeen lähdimme hotellilta yhteisbussilla (joka oli koko matkan mukanamme) Virukeskuksen eteen, josta sai kukin vielä mennä minne päin kaupunkia halusikin. Me kävimme Virussa ja Solariksessa. Iltapäivällä lähdimme jälleen laivalla kohti Suomea. Hauska pieni reissu, mutta ehkä vähän kiireinen siinä mielessä, että suurin osa ajasta meni laivassa/bussissa istumiseen. Mutta muuten kiva :)

PS: Videolla näkyvät myös tuliaiset: mm. Victoria's Secretiltä (laivalta ja Virusta)valikoitui mukaan Hello Darling -vartalosuihke, Winter Cranberry ja Frosted Apple -vartalosuihkeet, Lost in Fantasy ja Secret Crush -vartalovoiteet, Passion Struck -päivettävä vartalovoide sekä Amber Romance -tuoksu. Myöskin EOSilta löytyi kolme uutta huulivoidetta: pomegranate raspberry, lemon drop sekä honeysuckle honeydew.


-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥