Sunday, August 16, 2015

HELSINKI 4.-5.8.-15

Tästä reissusta on jo vähän aikaa mutta kerronpa siitä teille kuitenkin :) Minä, Markus ja Maija vietimme aikaa Helsingissä elokuun alussa shoppaillen, syöden ja muuten vaan hengaillen. Reissu alkoi tiistai-aamuna yhdeksän aikoihin Onnibus-matkalla Helsinkiin. 
Bussimatkoilla tulee aina nälkä ja kun aamupalastakin alkoi olla aikaa, niin heti bussista päästyämme aloimme etsiä sopivaa lounaspaikkaa. Päädyimme La Grill Steakroomiin (Forumin Kukontorilla), joka osoittautui hyväksi valinnaksi! Kaikki otimme paistettua lohta, jonka alkuun kuului runsas salaattipöytä.
Ruuan jälkeen suuntasimme kiertämään Forumin liikkeitä, joista eniten mieleen jäi Monki ja sen upeat sovituskopit :) Myös Granit-liike miellytti silmää, ja sieltä mukaan tarttui pieni aakkosleimasin-setti korttiaskartelua vartan.
Ihania Niken reppuja Stadiumilla! Pinkki yksilö sai minusta uuden omistajan :)
Kampissakin tuli pyörähdettyä muutamissa liikkeissä, kuten Ninjassa. Sieltä matkamuistona uusi pinkkimusta napakoru :) Ben&Jerry'sillä oli myös pakko käydä, makuna kuvassa Phish Food.
Ai että! Lush. Mitäpä siihen enempää voi sanoa. Olisin voinut ostaa koko liikkeen tyhjäksi, mutta tällä kertaa tyydyin vain Mint Julips -huulikuorintaan. Mikä parasta tässä tuotteessa on, että ensinnäkin se kuorii hyvin, ja toiseksi -  sen voi lopuksi syödä pois huulilta :) 
Starbucksissa käyminen oli itsestäänselvyys :) Alakuvassa Maijalla Lemon frappuccino vadelmilla ja mulla Strawberry Cream frappuccino. Ostin myös hauskan pillimukin! (seuraava kuva)
Päivän aikana lounaan jälkeen oli tullut herkuteltua kaikenlaista (jätskiä, kahvia, smoothieta..) mutta silti iltaa kohden alkoi olla nälkä, olihan lounaasta jo aikaa. Päätimme testata Splizzerian (Kaivopiha), jonka olin jo aikaisemmin kesällä nähnyt Turussa. Kerrassaan hieno idea tämä ravintola! Siellä voi valita kaksi erilaista puolta pizzaansa tai toisen puolen tilalle salaatin :) Itse tein juurikin niin. Pizzaani valitsin mm. mozzarellaa, pinjansiemeniä ja basilikapestoa ja salaattiin lohta. Onnistuneita valintoja! Tilasimme ruuat mukaan ja suuntasimme yöpaikkaamme, Lönnrotinkadun Omenahotellille. 
Keskiviikko-aamun Caramel Coffee Jelly ♥
Kun olimme kirjautuneet hotellilta ulos, suuntasimme metroasemalle ja siitä Itikseen. Siellä riitti kiertelyä ja shoppailua! Mukaan lähti mm. Kicksistä kaksi EOS-huulivoidetta (blueberry ja passionfruit) sekä I love -suihkugeeliä (raspberry&blackberry ja mango&papaya) ja Björn Borgilta parit alushousut. Yläkuvassa Itiksessä testattu Bubble Tea -juoma. Iltapäivällä palailimme takaisin keskustaan, sillä Onnibussi Poriin lähti puoli kuusi :)
Iltapäivän latte ♥
Muita reissulla tehtyjä ostoksia olivat mm. pari paitaa Monkista sekä Better Bodies -treenitoppi keskustan Fitnesstukusta :)


-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥