Monday, January 30, 2017

Rituals-tilaus

"It's not how much we give, but how much love we put into giving"
-RITUALS

Hei ja hyvää alkanutta viikkoa! Ajattelin tulla kertomaan tilauksesta, joka saapui mulle jo varmaan noin kuukausi sitten. Nimittäin tilasin Ritualsin nettikaupasta varastoon muutamat nestesaippuat ja käsitiskiaineen. Tilaaminen oli helppoa, tilaus saapui nopeasti ja tuli vieläpä kotiovelle saakka! Olin olettanut että, paketti saapuu lähimpään postiin tms, kun en ollut edes valinnut kotiovelle-lähetystä (sellainen kun yleensä maksaa lisää). Eli oli siis positiivinen yllätys, ettei tarvinnut lähteä hakemaan pakettia mistään!
Kuvakaappaus Ritualsin sähköpostista.
Törmäsin Ritualsiin jo monta vuotta sitten laivalla ja ostin kokeiluun yhden nestesaippua (Reflection) ja ihastuin kyllä jo yhden pullon ansiosta! Rituals on hollantilainen merkki ja se on perustettu vuonna 2000. Ylelliset, mutta sopuhintaiset tuotteet ovat saaneet vaikutteita idästä ja ne on valmistettu pääosin luonnonmukaisista raaka-aineista. Perustaja halusi, että ihmiset tekisivät päivittäisistä kauneudenhoitorutiineistaan hemmottelevia hyvän olon hetkiä ripauksella luksusta. Rituals-tuotteet perustuvat itämaisiin perinteisiin ja niissä on hyödynnetty tuhansia vuosia vanhaa tieto-taitoa. Tuotteet on jaettu teemoihin, joista jokainen varmasti löytää suosikkinsa!
Paketti on ihana "puulaatikko" :)
Ritual of Dao käsitiskiaine
"Bringing peace and tranquility into your life"
400 ml:n tiskiaineessa yhdistyvät vihreä omena ja korianteri.
Ritual of Sakura nestesaippua
"Celebrate each day as a new beginning"
300 ml:n nestesaippuassa pääosissa ovat luomu riisimaito sekä kirsikan kukka.
Ritual of Dao nestesaippua
Dao-nestesaippuassa yhdistyvät luomu valkoinen lootus sekä yi yi ren eli tietääkseni jobinkyynelheinä.
Ritual of Samurai käsigeeli
50 ml:n geelissä yhdistyvät luomubambu ja syvänmeren mineraalit.
Infinity nestesaippua
"Symbol of the universe and our eternal possibilities"
Tässä pääosissa ovat luomumandariini sekä minttu.
Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä on tämä ihana kullan värinen passinsuojus, jossa edessä RITUALS-logo ja takana teksti "Everybody smiles in the same language"
Tässä vielä aikaisemmin laivalta ostamani Reflection nestesaippua, jossa yhdistyvät eukalyptus ja rosmariini. Pullon takapuolella on sama pieni mandala kuin Infinity-pullossakin.
"We believe happiness can be found in the smallest of things. It is our passion to transform your everyday routines into more meaningful RITUALS..."

PS: Tämä ei ole maksettu postaus :)

-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥