Monday, August 14, 2017

Vegaaninen deli Porissa

Porissa aloitti Yrjönkadulla juhannusviikolla toimintansa uusi vegaaninen deli&takeaway-kahvila Tovi! Paikan facebook-sivun löydät täältä ja kotisivut täältä. Instagram-tili löytyy nimellä tovideli. Tällaista paikkaa on todellakin kaivattu Poriin tai ainakin minä olen kaivannut, vaikken vegaani olekaan. Tovi tarjoaa kokonaan vegaanisia herkkuja kenelle tahansa eli sinun ei toki tarvitse olla vegaani tai edes kavissyöjä, jotta voisit delissä vierailla 🍂
Yrjönkatu 11, Pori
Kolmen Kaverin Jäätelöä, makuna tässä suklaa-kinuski
Keitto tänään 14.8: valkopapu-minestrone
Tovin valikoimasta löytyy mm. lounaskeittoja ja -salaatteja, smoothieita, mehuja, vege-jäätelöä, luomukahvia, raakasuklaata sekä paljon muita herkkuja. Valikoimasta löytyy myös gluteenittomia versioita sekä vegaaniuden ansiosta maidottomia tuotteita. Itse olen käynyt delissä testailemassa muutaman kerran; vihersmoothieta, raakakakkua, keittoa, jäätelöä ja kahvia. Kaikki olivat todella hyviä ja hintansa arvoisia. Lisäksi omistaja Ellen Rauma palvelee asiakkaitaan sujuvasti ja ystävällisesti! 
Vihersmoothie
Suklaa-raakakakkua takeawaynä kotiin
Delin sisustus myös miellyttää silmääni! Yksinkertainen ja vaalea ympäristö on hieno ja seinällä on mm. taulu, jossa voi magneeteista muodostaa lauseita. Postkortit ja ananaksen muotoiset purkit tuovat oman hauskan vaikutelmansa. Käy ihmeessä herkuttelemassa vegaanisti!


-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥