Wednesday, May 2, 2018

Tuleva kalenteri

Odotan jo innolla pääseväni käyttämään uutta kalenteriani! Ostin sen Glitterin alennuksesta keväällä. Erikseen myytiin siis kalenteripaketti eli sivut ja kansio. Niiden normaalihinta oli noin 30e, mutta nyt kun kyseiset sivut olivat menossa kohta vanhaksi niin koko paketti oli hieman vajaa 10e. Tätä kalenteria tulen käyttämään aikavälillä elokuu-joulukuu 2018. Nykyinen Ajasto Piste vanhenee elokuussa, ja se onkin palvellut hyvin jo elokuusta 2017. Piste oli siinä mielessä helppo, että se on kokonaan valmis kalenteri, mutta tällaisessa kansiosysteemissä on hieman enemmän puuhaa (mikä on hyvä asia). Toki en jaksaisi ihan alusta asti tehdä, esim. tehdä päivämääriä tai laatikoita itse tms, joten tämä oli hyvä vaihtoehto. Tässä vain on hieman vähemmän tilaa kirjoittaa per päivä kuin Pisteessä, katsotaan miten lähtee käyntiin kun oikea aika koittaa! 

Kuvissa näkyvät koristelut koostuvat melkein ainoastaan ilmaistulosteisista tarroista eli paljoa rahaakaan tähän kalenteriin ei ole mennyt. Koristeteippiä löytyy vain muutamalta sivulta, itse en ole niin washin ystävä. Muoviteipit ovat kyllä kivoja ja käytännöllisiä, mutta niitäkään ei paljoa tästä kalenterista löydy.
Jokaisen kuun alussa on To do -lista, jokainen eri tavalla koristeltuna. Elokuun etukannen pitsiteippi on itse lisätty (yläkuva). Valokuvataskuista ympäri kalenteria löytyy mm. käyntikortteja matkamuistoina eri reissuilta.
Kalenterista löytyy mm. osoitelistoja (oli Glitter-paketissa mukana), kirjekaverisivuja ja ostoslistoja (ilmaistulosteita nekin) sekä ihan lopusta Carpe Diemin muistilippuja. Niissä vaan tuntuu olevan tosi huono liimapinta, joten katsotaan nyt tuleeko käytettyä ollenkaan.. Pitkin kalenteria esiintyy Tiekirkko-tarroja sekä Vegemessuilta saatuja Plantin kahviaiheisia tarroja (ylä- ja alakuvissa nähtävillä)
Glitterin paketin välisivut ovat monipuolisia ja monessa on kultaiset yksityiskohdat. Jokaisen kuun alussa on myös Monthly Self Care -väritaulukko, johon täytetään joka päivä omia tuntemuksia. Nämäkin ilmaistulosteita ruskealle paperille liimattuna.
Tuunasin alkuperäisten päivämäärien päälle ilmaistulosteilla ja tarroilla uuden ilmeen. Osasta näkyy vielä alkuperäinen teksti alta, mutta ne menevät piiloon kun koristelen sivuja lisää viikkojen kuluessa.
Supernaturalia viikolla 40 ❤ Myös ihania kukkapääkalloja löytyy muutamaltakin viikolta (alemmissa kuvissa myös)
Lisää Supernaturalia! Ja toki yksi kahvikuppikin pitää kalenterista löytyä :)
Yksi harvoja washeja tässä kalenterissa: söpö unisieppariteema (vasen alakuva)
Viikolla 51 ihanat Avon retro-koristukset! Viikolta 52 löytyy jouluiset Starbucks-koristeet.

Millaista kalenteria sinä käytät?


-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥