Sunday, June 15, 2014

Ruohonjuuren ostokset

Olimme Tampereella tässä pari viikkoa sitten viikonlopun ja pääsin taas shoppailemaan Ruohonjuureen, nam! Oon tyytyväinen, että Porissa on Life ja Punnitse & Säästä, mutta ei Ruohonjuurikaan olisi pahitteeksi ;)
 Four Sigma Foods / Sport Herbs
"Urheilijan ja kuntoilijan salainen ase" -Ruohonjuuri.fi

Pakkaus sisältää 10 annospussia suorituskykyä parantavia superyrttejä. Ne toimivat boostereina ennen urheilua tai sen aikana. Sport Herbs auttaa kehon omien energiavarastojen hyödyntämistä ja siten mahdollistaa energisyyden. Yrttisekoitus auttaa synnyttämään tasaisen ja pitkäkestoisen energian. Schisandra toimii verenkierron ja hapenottokyvyn parantamisessa, Rhodiola Rosea (ruusujuuri) edistää suorituskykyä ja lihaskasvua sekä Eleuthero parantaa voimaa ja kestävyyttä. Jauhe sekoitetaan 2,5-5 desiin kylmää vettä. Maku ei ole mikään herkullinen vaan aika neutraali :)
 Biona / Apple Puree

Bionan omenasose, joka on luomua ja makeuttamatonta. Se sisältää vain biodynaamisesti viljeltyä omenaa, ei muuta :) 
 Foodin / MCT-öljy
"Rasva palamaan ja tehoa treeneihin!" -Ruohonjuuri.fi

Foodinin 100-prosenttinen MCT-öljy on valmistettu palmunydinöljystä ja kookoksesta sekä ilman kemiallisia aineita. Tämä öljy koostuu keskipitkistä rasvahapoista, ja se toimii hieman eri tavalla kuin muut öljyt ja rasvat. Se imeytyy välittömästi ja palaa maksassa vapauttaen energiaa elimistön käyttöön. Se on erinomainen energialähde aivoille sekä hyvä yleinen energialisä esimerkiksi ennen liikuntasuoritusta. MCT-öljy on termogeeninen eli se lämmittää elimistöä sisältäpäin lisätäkseen rasvanpolttoa ja energiankulutusta. Se on hyvä lisä ruuanlaitossa, mutta se ei kestä korkeita lämpötiloja, joten sitä voi lisätä valmiiseen ruokaan ja esim. salaatteihin ja smoothieisiin :)
Proteiini-, energia- ja raakapatukoita

Mukaan tarttui mm. Questejä (strawberry cheesecake & chocolate peanutbutter), Trekkejä, Cliffejä ja Nakd-patukoita :) Ah, näitä rakastan!

Kuinkas usein teillä on tapana käydä Ruohonjuuressa tai muussa vastaavassa liikkeessä? 


Hyvää sunnuntain  jatkoa!

-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥