Friday, November 28, 2014

Tampereella 18.-20.10.14

Ilokseni voin ilmoittaa, että meidän kylppärimme remppa on nyt valmis :) Ja siitä tuli upea! Lataan siitä kuvia tänne blogiin myöhemmin. Mutta vielä kun remppa oli kesken, pakenimme sitä joksikin aikaa Tampereelle Markuksen vanhempien luo lokakuussa. Tää postaus tulee hieman myöhässä, mutta tulee kuitenkin! 
Lauantaina saapuessamme Tampereelle, kävimme katsomassa Sanomista-kalligrafianäyttelyn Käsi- ja taideteollisuuskeskus Verkarannassa. Tykkäsin! Esillä oli mm. oman kalligrafiaopettajani Ulla Lampisen töitä. Alakuvassa Verkarannan Taito-shopista ostettua valkosuklaata mansikoilla :)
Näyttelyn jälkeen menimme Markuksen vanhempien ja siskon kanssa syömään Bella Romaan. Otettiin Markuksen kanssa alkuun puoliksi italialaista lämmintä leipää, jossa täytteenä parmankinkkua, paprikaa, valkosipulimajoneesia ja rucolaa. Pääruuaksi otin ylikypsää häränrintaa. Annokseen kuului myös parmesan-perunamuusia, grillattuja kasviksia ja punaviinikastiketta. Nam! Ja jälkkäriäkin vielä mahtui, nimittäin mansikoita, mascarponevaahtoa ja italialaista keksiä kerroksittain :) Menimme ulos syömään osaksi siksi, että teemme niin oikeastaan aina kun menemme Tampereelle ja osaksi syntymäpäiväni kunniaksi. Sain Markuksen vanhemmilta ja Sannalta lahjaksi Giorgio Armanin tuoksun sekä Anna Gavin rannekorun!
Sunnuntaina saimme vieraita ja kokkasimme heille mm. kinkkupiirakkaa, karambola-fetasalaattia ja kääretorttua. Lisäksi Sanna oli leiponut ihanaa mustikka-juustokakkua :)
Maanantai-aamuna suuntasimme kahdestaan Ikeaan :) Mukaan lähti mm. matto, keittiövälineitä, kynttilöitä, paristoja ja talouspaperiteline. Shoppailun jälkeen haukkasimme Ikean lihapullia, koska edessä oli pian bussimatka takaisin Poriin. Ennen bussiin nousua herkuttelimme myös Koskarin Minetti-jäätelössä. Valitsin mauksi vadelma-juustokakun ♥


-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥