Monday, May 29, 2017

La Tarde Latina 12.5.17

Moikka! Osallistuin pari viikkoa sitten kaverini kanssa Satakunnan Monikulttuuriyhdistyksen järjestämään Espanjalaiseen iltaan. Näin ihan sattumalta siitä Facebook-tapahtuman ja päätimme mennä! Aiheena oli siis espanjalainen ja argentiinalainen kulttuuri, ruoka ja kirjallisuus; hauskaa yhdessäoloa ja herkkujen maistelua. 

Espanjalainen kulttuuri on aina kiinnostanut mua, jo sieltä Serranon perhe -sarjan ensiesityksistä asti! Kävin muutama vuosi sitten myös espanjan kielen alkeiskurssin Pomarkussa. Harmi vaan kun kieltä ei ole tullut käytettyä kovin paljoa. Viime syksynä kävin vasta ensimmäistä kertaa elämässäni espanjalaisen kulttuurin omaavassa kohteessa eli Mallorcalla. 

Espanjalaisessa illassa kiinnostuin myös enemmän Monikulttuuriyhdistyksen toiminnasta. Sain heiltä viime kesänä muutamia käsitöitä tuliaisiksi IFYE-vaihtoon mukaan. Tänäkin kesänä kun noita ulkomaanreissuja on tulossa niin ajattelin kysyä, josko heiltä saisi tänäkin vuonna pari tuliaista. Sain venäläisen taiteilijan maalaamia pieniä Suomi100-puutauluja, kiitos! Ja koska suuntaan taas tänä kesänä Venäjälle niin ajattelin kysyä pyöriikö venäjän kielen 0-tason kurssi vielä viikon 20 jälkeen. Harmillisesti kurssi loppui jo samalla viikolla, mutta pääsin kuitenkin osallistumaan venäjän kielen basaariin muutamana maanantaina! 0-tason kurssille en ole aikaisemmin töiden takia voinut osallistua. Mutta basaarista oli todella paljon apua, ja opettaja Elina Virronen jopa piti minulle Spyke-tunnin, huippua! Liityin samalla myös yhdistyksen jäseneksi. Nyt on jotenkuten tärkeimmät fraasit hallussa :) Alkuun oli todella hankalaa aloittaa tyhjästä ja opetella uudet aakkoset, mutta pikkuhiljaa nekin jäivät mieleen! меня зовут Эсси!

Kuvia Espanjalaisesta illasta:


-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥