Sunday, November 19, 2017

Yhteistyö Ruohonjuuren kanssa

Hei! Sain Ruohonjuurelta testattavaksi muutamia tuotteita :) Ajattelin nyt tulla kirjoittamaan niistä tänne. Paketti sisälsi kaksi Optiat-kahvikuorintaa (Vanilla velvet ja Lemongrass lifter), BetterYou:n kurkuma-suusuihkeen sekä saman merkin magnesiumgeeliä. Paketista löytyi myös nippu -10% -seteleitä sekä Ruohonjuuren mustakeltainen kangaskassi, joka on valmistettu reilun kaupan puuvillasta.
"The coffee scrub giving old grounds new life"
Optiat on ympäristöystävällinen kauneusalan yritys. Kahvikuorinnat valmistetaan käytetyistä arabica-kahvinporoista Iso-Britanniassa. Näitä kuorintoja voi käyttää vartalolle kuin kasvoillekin. Kuorintaa hierotaan pyörittelevin liikkein iholle ja sen annetaan vaikuttaa viisi minuuttia. Sitten se huuhdellaan hyvin pois. Ihosta tuli ihanan pehmeä ja kosteutettu! Muista ravistaa tuubia ennen käyttöä. Pakkauskoko on 220 g.

Lemongrass lifteriä suositellaan käytettäväksi virkisteeksi treenin ja hikoilun jälkeen. Se on sekoitus kahvinporoja, sitruunaruohon eteerisiä öljyjä, merisuolaa, ruskeaa sokeria, limetinkuoriöljyä, manteliöljyä, sheavoita sekä kookosta. Tässä kuorinnassa on ihanan pirteä ja virkistävä tuoksu! Vanilla velvet -kuorinta sisältää kahvinporojen lisäksi mm. vaniljauutetta, ruskeaa sokeria, merisuolaa, sheavoita, manteliöljyä ja mandariininkuoriöljyä. Makea vaniljan tuoksuinen kuorinta auttaa rentoutumaan vaikka pitkän työpäivän jälkeen! ♡
BetterYou, Briteistä kotoisin oleva vahva magnesiumgeeli on todella riittoisaa tavaraa! Geeliä hierotaan pieni määrä kohdealueelle kuten lihaksiin ja nivelten alueelle. Se sopii myös lapsille ja raskaana oleville. Tuote sisältää magnesiumia 100 mg per 1 ml. Tuotteen sanotaan imeytyvän hyvin, mutta mulla iho jäi kyllä aika öljyiseksi. Tuote näyttää siis geelimäiseltä, mutta tuntuu öljymäiseltä. Geeliä voi käyttää millä tahansa kehon alueella paitsi herkillä alueilla kuten silmien läheisyydessä. Pakkauskoko on 150 ml. Kuulostaa vähältä, mutta tosiaan on hyvin riittoisaa :)
Nordic Health (BetterYou)-kurkumasuihke on Euroopan palkituin kurkumasuihke. Maustekurkumalla, joka on inkiväärin sukuinen ruohovartinen kasvi, on monia terveysvaikutuksia. Se esimerkiksi edistää ruuansulatusta, vähentää tulehdusta, edistää nivelten terveyttä ja joustavuutta. Suusuihke sopii kaikenikäisille, vegaaneille ja kasvissyöjille. Se on vatsaystävällinen, täysin luonnollinen ja lisäaineeton tuote. Suihke maistuu appelsiinilta (mielestäni hieman "keinotekoiselta") ja on makeutettu ksylitolilla. Suositeltu päiväannos on neljä suihketta ja avattu pakkaus säilyy puoli vuotta. Tuote sisältää vettä, ksylitolia, kurkumaa, arabikumia, sitruunahappoa, kaliumsorbaattia, appelsiiniöljyä ja ksantaanikumia. Muuten tuotetta on helppo käyttää, mutta kieli värjääntyy käyttäessä tosi keltaiseksi, mikä on iso miinus. 

Hyviä ja käytännöllisiä tuotteita kaikki, kiitos Ruohonjuuri!

Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥