Monday, April 9, 2018

Yhteistyö Ruohonjuuren kanssa vol. 3

Moikka! 

Sain jälleen ihanan paketin Ruohonjuurelta testattavaksi :) Tällä kertaa sain aika paljon itse vaikuttaa paketin sisältöön. Tämä postaus on pitänyt tulla ulos jo aikoja sitten, mutta en vain ole ehtinyt kirjoitella vaikka testaillut olenkin. 
Pakettiin sisältyi kolme Makrobios-pastapussia sekä monta erilaista Roo'biotic -"energiapalloa". Olen aina halunnut maistaa näitä pallon muodossa olevia raakapatukoita, joten olin kyllä innoissani kun paketin avasin! 

Pasta on yksi raaka-aineista, jota käytän usein ruuanlaitossa niin nämä pastat olivat kyllä tervetulleita. Ja mikä parasta, ne ovat gluteenittomia ja luomua! Kaikki niistä ovat fusilleja, kaksi tehty linsseistä (punaisista ja vihreistä) ja yksi kikherneistä.
Roo'biotic -raakapallot ovat kotoisin Bulgariasta ja ne ovat vegaaneja, luomua, gluteenittomia, soijattomia ja raakaravintoa. Niissä on Lactobacillus acidophilus -probioottista bakteeria. Pääraaka-aineena toimivat pähkinät, marjat ja hedelmät sekä niiden lisäksi superfoodit. Yksi 22g pallo sisältää noin 100 kcal. Pienen kokonsa ansiosta sitä on helppo pitää mukana ja haukata evääksi kun nälkä yllättää! Lue lisää tuotteesta: https://www.roobar.com
Makrobios-fusillit ovat luomua ja gluteenittomia sekä proteiini- ja kuitupitoisia. Makrobios on kotimainen yritys, mutta pastat valmistetaan Ranskassa. Pakkauksen koko on 250g ja pasta keittyy todella nopeasti: neljässä minuutissa. Eli ei ainakaan voi ajatella, että ei ole aikaa tehdä ruokaa! Fusilli sopii moniin erilaisiin ruokiin ja itse tein siitä mm. Mifu-lehtikaalipastaa. Koostumus on toki hieman erilainen kuin tavallisessa vehnäpastassa, mutta se ei haittaa. Pakkaukset ovat myös kivannäköiset! Lisää tietoa löydät täältä: http://makrobios.fi
Suosittelen kyllä kokeilemaan näitä, jos olet kiinnostunut helposti mukana kulkevista raakavälipaloista sekä nopeasti keittyvästä gluteenittomasta pastasta! :)

-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥