Saturday, March 31, 2018

Testissä PartyLite-tuikkivat

Sain PartyLite-tilauksen mukana Katri Talja -nimiseltä myyjältä testattavakseni paketin tuoksuvia tuikkuja eli tuikkivia! Paketista löytyi kolmea erilaista tuikkua: Iltapäivän tuulahdus, Vuorovesi sekä Merilasi. Ensimmäinen luetaan PartyLiten tuoksulistassa hedelmäisiin ja kaksi muuta raikkaisiin. 

Iltapäivän tuulahdus on juurikin hedelmäinen, ja tuoksussa vastahaudutettu sitruunatee yhdistyy verbenaan ja kieloon. Merilasi-tuoksussa yhdistyvät pioni, vesihyasintti ja pyökki. Vuorovesi on merellinen ja raikas, ja siinä yhdistyvät jasmiini ja gardenia. Tykkäsin kaikista tosi paljon, mutta suosikki oli Iltapäivän tuulahdus. 

Yksi tuikkiva palaa 4-6 tuntia eikä tuoksu ole liian voimakas. Jos polttaa vain yhtä tuikkivaa kerrallaan ei omasta mielestäni tuoksu tule kunnolla esiin, kahdesta jo tuoksun huomaakin. Olen aina tykännyt tuoksukynttilöistä enkä oikeastaan nykyään ostakaan tuoksuttomia. (Huom! Kuvissa esiintyvät kynttilälyhdyt ja -aluset eivät ole PartyLiten)

Katrin PartyLite-sivuston löydät osoitteesta www.katrit.partylite.fi. Tuotteiden myynnin lisäksi hän pitää kutsuja. Kuka tahansa voi aloittaa PartyLite-konsulttina. Konsultti voi ansaita 25% palkkiota henkilökohtaisesta myynnistään. PartyLiten tarina alkoi 1900-luvun alussa ja nykyään merkkiä myydään 18 eri maassa 68 000 :n konsultin voimin. 

Kiitos Katri!


-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥