Löydät reseptin tästä postauksesta sekä täältä!
Tarvitset:
kakku:
1 dl mantelijauhetta
2,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
50 g sulatettua voita
2 munaa
2 dl punajuuri-perunasosetta
1 dl ruokosokeria
200 g suklaata
kuorrute:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl tomusokeria
1 tl sitruunamehua
päälle:
60 g murskattuja pistaasipähkinöitä
1. Sulata voi ja anna sen jäähtyä. Sulata myös suklaa. Sekoita keskenään kuivat aineet.
2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
3. Lisää vaahtoon kuivat aineet osissa. Lisää voi, suklaa ja punajuurisose.
4. Paista leivinpaperilla vuoratussa irtopohjavuoassa 180 asteessa 35-40 min.
5. Anna kakun jäähtyä ja tee päälle kuorrute. Ripottele pähkinämurska.
2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
3. Lisää vaahtoon kuivat aineet osissa. Lisää voi, suklaa ja punajuurisose.
4. Paista leivinpaperilla vuoratussa irtopohjavuoassa 180 asteessa 35-40 min.
5. Anna kakun jäähtyä ja tee päälle kuorrute. Ripottele pähkinämurska.
-Essi
No comments:
Post a Comment
Thanks for your comment! ♥