Sunday, July 21, 2013

Kampaajalla

Nyt tuli siis aika tehdä jotain tälle tyvikasvulle, vaikka se ihan kiva olikin, mutta kyllästyin jo siihen :) Värjäytin tyven Carl Wilhelm Akatemiassa (ammattilaisella, koska opiskelijat olivat lomalla), koska kyseinen paikka on omaa työpaikkaani vastapäätä eli sinne oli helppo mennä töiden jälkeen. Lisäksi hinta ratkaisi: hintaa tyvivärjäykselle tuli vain 45 euroa. Opiskelijalla tämä olisi ollut 37 euroa, mutta ei 45 paha ole :) Lisäksi ollaan käyty samassa paikassa Markuksen kanssa urheiluhierojalla, suosittelen!
Ylempi kuva ennen värjäystä ja alempi jälkeen :)
Tyvestä tuli hieman kylmemmän sävyinen kuin oma blondi väri on, mutta tykkään tästä mieluummin tällaisena monisävyisenä kuin tönkkönä yksisävyisenä :) Näissä näkyy tietyssä valossa upeita kullan värisiä suortuvia. Jälkeen-kuvassa korvan takaa näyttää oleva kauheen tumma, mutta taitaa olla ihan varjon tepposia, ei se oikeasti ole tuosta noin tumma :) Hiukset olivat värjäyksen jälkeen ihanan pehmeät, sileät ja tuoksuvat, eivätkä omasta mielestäni ainakaan kärsineet sen kummemmin. Kampaajan suosittelemana ostin kosteuttavaa shampoota. Blondin värin "hyvänä pysymiseenhän" ei ole sen ihmeempiä taikatuotteita, värin säilyvyyteen vaikuttavat tuotteet on pikemminkin tarkoitettu punaiseksi tai ruskeaksi värjätyille hiuksille. Mulla kun menee blondiksi värjätty tukka aina helposti takkuun, niin tämä kosteuttava shampoo kyllä auttaa, ettei takkuunnu niin helposti! Jo parin käyttökerran jälkeen huomasin eron. Tykkään!
Kyseessä siis myyjän suosittelema Kadus-merkkinen honey&mango Deep Moisture -shampoo :) Hiustalo Outlet, Koskikeskus / 7,90 €
-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥