Thursday, July 17, 2014

Starbucks & Tazo

Kerroin joskus täällä saaneeni kassillisen kahvia ja teetä Ameriikan maalta Sannan mukana! Ai että tätä ilon määrää ❤ Nyt on ainakin joksikin aikaa juotavaa :D Tai siis osa on kyllä jo juotukin! Kaikkea en ole vielä maistanut, mutta muutamia suosikkeja on jo löytynyt. Kaapistakin löytyy jo ennestään 2 kpl Starbucks-mukeja elikkä tyylillä juodaan!
TAZO
pumpkin spice chai latte & chocolate chai latte / musta tee -tiivisteet

TAZO
wild sweet orange / herkullinen appelsiini-lakritsijuuritee
STARBUCKS
Dark Caffe Verona ground coffee / tumma, täyteläinen ja paahdetun makea
Medium House Blend ground coffee / vilkas, mutta tasapainoinen
Caramel naturally flavored ground coffee / tasaisen pehmeä ja "voinen"
Blonde Veranda Blend / pehmeä ja lempeä

Lisäksi Toranin makusiirappeja :) Vadelma, vanilja ja karamelli!


Jazz-tunnelmissa, Essi

2 comments:

 1. No on edes PULLOT kuvauksellisen näköisiä kun kaikki muu otti lentomatkalla osumaa itteensä xD Kahvipusseistakin ilmeisesti lentokoneen paineilmassa imeytyi ilmat ulos (ja yksi kahvipakettihan piti korvata kun eka yritys päätyi mäyräkoiran pureksimaksi...heh.) Mutta hyvä, että on maistunu :) Ite keittelin jenkeissä tota Caramel- kahvia ja jotenkin siis...ei. Tuoksui ihanalta ja muutama juontikerta se oli ihan hyvää, mutta jostain syystä en vaan saanut sitä maistumaan itelleni sen enempää. Join lähes kaiken kumminkin, en edes kyllä tiedä miksi kun en kerta tykännyt ja aina joka kupillisella vähemmän. En tähän mennessä ole kyllä varsinaisesti tykännyt yhdestäkään kotona keitetystä kahvista jenkeissä ja oikeastaan kaikesta menee pakki sekasin, joten tästä eteenpäin aion siellä mennä niiden kaupoissa myytävällä vatsaystävällisellä kahvilaadulla. Ja jos sekään ei maistu, niin sitten lakkaan juomasta kahvia päivittäin. Kyllä sen Juhla Mokkaa pitää olla haha xD

  - Sanna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu :) Ja kiitos vielä näistä! Kaikkia en tosiaan oo maistanut, mutta kaikista kyllä tähän mennessä oon tykännyt. Tota caramelia en oo vielä kokeillut, saa nähä tykkäänkö!

   Delete

Thanks for your comment! ♥