Monday, July 7, 2014

Victoria's Secret ja muita ihania

Ajattelin kirjoittaa teille muutamasta suosikkituotteestani, joita käytän tällä hetkellä. Toki muitakin on käytössä, mutta nämä ovat parhaat ;) Oletteko itse kokeilleet jotakin näistä?
Kyseessä siis Laveran kosteusvoide kasvoille, Lumenen C-vitamiini silmänympärysvoide ja Victoria's Secretin vartalovoide :)
VICTORIA'S SECRET COCONUT PASSION
Vanilla&coconut hydrating body lotion

"Nopeasti imeytyvä koostumus sisältää ravitsevia uutteita aloeverasta, kaurasta ja rypäleen siemenistä sekä E- ja C-vitamiineja. Tekee ihosta silkkisen, pehmeän ja kosteutetun."

Ensinnäkin, tämän tuoksu on huumaava! Valloittava. Tuoksu säilyy iholla jopa seuraavaan aamupäivään kun sitä on levittänyt edellisenä iltana. Ihosta tulee ihanan pehmeä ja kosteutettu, niinkuin luvataankin :)
LUMENE BRIGHT NOW VITAMIN C EYE CREAM
Heleyttävä silmänympärysvoide

"Pehmeän raikas voide antaa iholle heleyttä, kosteutta, suojaa ja energiaa. Silmänympärysvoide sisältää suomalaista lakkaa ja kapseloitua C-vitamiinia. Valoa heijastavat pigmentit kaunistavat ihoa välittömästi."

Ihanan raikas ja kevyt silmänympärysvoide, jota käytän aamuin illoin. Ihosta tulee kyllä pehmeä ja virkistyneempi, mutta mitään pysyviä vaikutuksia en vielä ole huomannut. Kerroin aikaisemmin, kuinka Lumenen lakkaa sisältävästä puhdistusvoiteesta sain punoittavia ja kuumottavia alueita kasvoilleni. En siis tietääkseni ole millekään kosmeettiselle ainesosalle allerginen, enkä voi siis olla allerginen lakallekaan koska tästä silmänympärysvoiteesta ei mitään reaktioita ole tullut.
 
LAVERA MOISTURIZING CREAM
Kosteuttava kasvovoide

"Luonnollisesti tehokas! Basis Sensitiv Moisturizing Cream -kosteusvoide sisältää jojobaöljyä ja aloeveraa, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti. E-vitamiini ja sheavoi suojelevat ihoa ennenaikaista ihon vanhenemista vastaan. Suositellaan päivittäiseen käyttöön."

Laveran tuotteet ovat valmistettu puhtaista luonnon raaka-aineista ja ovat NATRUE-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita. Voide on siis vegaani ja luomua. Siinä on hauska, aika voimakas ruusumainen tuoksu. Voin kuvitella, että moni ei siitä varmaan pitäisi, mutta itse kyllä tykkään :) Voide on melko paksua, mutta silti riittoisaa. 

-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥