Thursday, February 27, 2014

Uutta kosmetiikkaa ja analyysejä

Ostin nämä uutukaiset kaksi viikkoa sitten ja olen nyt testaillut niitä, joten ajattelin tehdä pienen postauksen :) Kyseessä siis Goldwellin rakennekorjaava shampoo ja Lumenen selluliittiseerumi ja puhdistusvoide.
Goldwell Dualsenses Rich Repair shampoo, 250ml
Healthy shine & silky smoothness for dry, damaged or stressed hair

"Shampoo antaa välittömästi näkyvää ja tuntuvaa hoitoa ja rakennepaikkausta kuiville, vaurioituneille ja extrahoitoa tarvitseville hiuksille pashmina-silkkiproteiineja sisältävän Repair System -yhdisteen ja Instant Microfluid -teknologian ansiosta. Pesee hiukset hoitavasti - tuloksena näkyvästi terveempi kiilto ja taipuisat ja silkinpehmeät hiukset."

Olin helmikuun alussa Wellan hiusmallina (lue lisää täältä) ja siellä neuvottiin jatkossa käyttämään rakennekorjaavaa shampoota ja kosteuttavaa hoitoainetta. Jälkimmäistä löytyy jo muutenkin, joten ajattelin hommata kunnon shampoonkin! Ostin tämän Goldwellin shampoon Tampereen Koskarin Hiustalo Outletista ja hintaa oli 7,90e. Luvatusta silkinpehmeydestä nyt en vielä osaa sanoa, mutta kiiltoa tämä shampoo ainakin tuo! Lisäksi tämä vaahtoaa kunnolla, puhdistaa hiukset hyvin ja tuoksu on ylellinen ♥ Jättää kyllä ehkä (ainakin mun hiukset) pikkasen takkuisiksi. Mutta muuten olen ollut tosi tyytyväinen :) Suosittelen, jos rakennekorjaavaa etsitte! 
Lumene Radiant Touch Refreshing Foam Cleanser with Arctic Cloudberry - Raikastava puhdistusvoide, 150ml
Radiance boosting & invigorating

"Säteilevän raikas ja puhdas iho! Virkistävä ja kevyesti vaahtoava koostumus poistaa tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet ihoa heleyttäen. Ainutlaatuinen suomalaisen lakan siemenöljy auttaa ihoa säilyttämään sen luonnollisen heleyden. Piristävä, raikas tuoksu. Lopputuloksena puhdas, heleä ja raikastunut iho. Sopii normaalille ja sekaiholle. Parabeeniton koostumus. Sisältää yli 90% luonnollisia ainesosia."

Näitä osaankin sitten analysoida vähän paremmin kuin hiustuotteita! Ensinnäkin tälle annan plussat mahtavasta tuoksusta ja ihanan sileästä ja pehmeästä koostumuksesta :) Tätä on myös helppo saada ohuemmaksi vedellä ja tämä on tosi riittoisaa. Tämä jättää ihon raikkaaksi ja heleäksi niinkuin luvataankin. Parilla ekalla kerralla kun tällä kasvot puhdistin, alkoi nassuni punoittaa ja kuumottaa muutamasta kohdasta, mutta ei nyt enää. Mikä sitten lie syy, en ainakaan tietääkseni ole millekään kosmeettiselle ainesosalle allerginen, joten punoituksen syy saattaa olla myös se, että puhdistustuotteen vaihto kävi aika nopeasti ja tätä ennen käyttämäni oli melko erilaista kuin tämä :) Tutustuin vähän paremmin INCI-listaan ja se näyttää kieltämättä aika hyvältä! Vaikka tämä onkin parabeeniton (parabeenit ovat pääasiassa säilöntäaineita), niin sisältää tämä silti säilöntäaineita, mikä on ihan ok tuotteen säilyvyyden kannalta. Itselläni ei kuitenkaan ole mitään parabeeneja vastaan, mutta nykyisin parabeenittomat tuotteet kun sattuvat olemaan niin muodissa :D Kukapa sitä tietää vaikka niiden tilalle lykätyt ainesosat olisivatkin haitallisempia? Hintaa tällä oli 7,90e ja ostin sen Porin Sokoksesta :)

Lumene Berry Refresh Smoothing Anti-Cellulite Serum with Arctic Cranberry - Tasoittava selluliittiseerumi, 150ml
Beautiful & smooth skin / Kaunis & tasainen iho

"Suojaa suomalaisesta karpalosta! Tehokas selluliittiseerumi auttaa hajottamaan rasvakertymiä tehostamalla rasvakudoksen hajoamista eli lipolyysiä. Saa ihon tuntumaan välittömästi pehmeämmältä ja sileämmältä. Säännöllisessä käytössä saa ihon näyttämään huomattavasti kimmoisammalta ja ennaltaehkäisee uuden selluliitin muodostumista. Sisältää suomalaista karpalon siemenöljyä, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Siemenöljyn sisältämät antioksidantit suojaavat ihoa tehokkaasti ennenaikaista vanhenemista vastaan. Tuotteen sisältämä kofeiini tehostaa lipolyysiä. Parabeeniton koostumus. Sisältää yli 90% luonnollisia ainesosia."

Ah, karpaloa! ♥ Pehmeä geelimäinen koostumus ja ihanan marjaisa tuoksu! Kyllä tätä kelpaa sivellä ;) Mihin alueelle sitten ikinä tarviikaan. Itselläni on ollut teini-iän kasvupyrähdyksestä asti pientä selluliitin muhkuraisuutta havaittavissa reisissä ja pakaroissa ja kaikenlaisia tuotteita on tullut kokeiltua. Selluliitti on niin tavallinen ilmiö, että sitä voi olla kenellä tahansa, timmillä fittaajalla, laihalla hiirulaisella tai ylipainoisella, naisella tai miehellä! Tämä tuote kyllä pitää lupauksensa koskien välitöntä pehmeyden ja sileyden tuntua, mutta itselläni ei ainakaan vielä ole sen kummempia pysyviä muutoksia tapahtunut. Mutta eiköhän se siitä ajan kanssa :) Kumpa voisin kurkistaa rasvasoluihini ja selvittää mitä siellä tapahtuu tämän seerumin imeydyttyä! Tämänkin tuotteen kohdalla INCI-lista näyttää hyvältä. Hinnaltaan tämä oli 9,90e ja löytyi Porin Sokoksesta :)
Vasemmalla puhdistusvoide ja oikealla selluliittiseerumi.

Oletteko itse käyttäneet näitä? Mitä pidätte? :)

PS. Voin ylpeänä kertoa, että blogini on nyt osa Bubblare.fi:tä!

-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥