Friday, February 14, 2014

Näytepaketti Oriola Oy:ltä

YHTEISTYÖPOSTAUS GLUTEENITTOMAN MAAILMAN KANSSA

Tämän postauksen julkaisun jälkeen muhun otettiin yhteyttä Oriolalta ja kysyttiin haluaisinko ottaa vastaan näytepaketin gluteenittomista ruokatuotteista. Totta kai! :) Sain paketin pari päivää sitten. Paketista löytyy neljän eri merkin tuotteita. Mielelläni testaan gluteenittomia tuotteita, koska sitä olen aikaisemminkin harrastanut, vaikka mulla ei mitään sairautta tms. ole ettenkö gluteenia voisi syödä.
Gluteeniton maailma on korkealaatuinen, täysin kasvispohjainen luomutuotesarja. Kaikki tuotteet ovat gluteenittomia, kaurattomia ja soveltuvat myös vegaaneille ja erityisesti keliaakikoille.
Schnitzer on laadukas gluteeniton luomutuotesarja. Tuotteet on valmistettu korkealaatuisista luomuraaka-aineista ja valikoimiin kuuluu mm. herkulliset kakut, muffinssit, leivät, keksit, snacksit sekä pastat. Suurin osa tuotteista on gluteenittomuuden ja laktoosittomuuden lisäksi soijattomia, pähkinättömiä, hiivattomia ja ilman kananmunaa eli sopivat siis monille allergikoille.
Les Recettes de Celiane on ranskalainen gluteenittomien keksien ja minimuffinien tuotesarja. Sarja sisältää gluteenittomia tuotteita, jotka maistuvat aivan kuin kotona tehdyt ja näin tuotteet sopivat koko perheen käyttöön. Kaikki tuotteet on valmistettu ilman väri- ja säilöntäaineita, lisäksi suurin osa kekseistä on luomulaatua. 
Pansuola on maailman tutkituin mineraalisuola. Kaikki pansuolan ainesosat ovat peräisin luonnosta, se on jodioitu ja siinä osa natriumista on korvattu hyödyllisillä kaliumilla ja magnesiumilla. Elimistölle haitallista natriumia pansuolassa on noin puolet vähemmän kuin tavallisessa ruoka- tai merisuolassa. 

Tarkoituksenani olisi siis testata näitä tuotteita ja kirjoittaa niistä tänne sitä mukaa :) Olkaa siis tarkkana, pian alkaa sadella tuotearvioita! Ja ps. hyvää ystävänpäivää lukijoilleni!


-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥