Monday, July 14, 2014

Helsinki 5.7.14

Kävimme kolmen porukalla viime lauantaina Helsingissä :) Matka taittui mukavasti Onnibussin uudella kaksikerrosbussilla ja edestakainen matka maksoikin vain 10 euroa! Matkaan lähdettiin klo 6:30 aamulla. Tässä uudessa bussissa oli käytevästi sähköpistokkeet, joten puhelinta pystyi lataamaan matkalla, eikä akku loppunut koko päivänä ollenkaan niinkuin mulle kävi tammikuussa :D Katso täältä postaus viime vierailustani Hesassa!
Pian sen jälkeen kun olimme saapuneet keskustaan, alkoi olla sen verran nälkä, että menimme lounaalle. Valitsimme Lasipalatsissa sijaitsevan DaVinci-ravintolan. Itse otin päivän pastan (9,90 e) eli kermaista kana-pinaattipastaa. Luulisin että yksi parhaimmista pastoista, joita olen syönyt! Suosittelen testaamaan :)
 Päivän asun yksityiskohtia. Rannekorut / Rosewholesale.com
Laukku / Sidonas, Pärnu
Parkatakki / Ellos.fi
Housut / Vila POP-UP Pori
Pusero / Seppälä
Tennarit / Norde Centrum, Tallinna
Lounaan ja shoppailun jälkeen kahville Starbucksiin! Otin ylihyvää suklaakakkua ja Mocha Coconut Frappuccinon. Jonot olivat taas kerran pitkät, mutta kyllä tällaisten herkkujen takia jonottaa mielellään :D
Rankan shoppailupäivän päätteeksi tytöt menivät Memphisiin yksille ennenkuin oli aika rientää takaisin Onnibussille ( josta he meinasivat melkein myöhästyä :D ) Ostoksia tuli tehtyä ehkä enemmän kuin laki sallii, mutta niistä tulossa omaa postausta :)


PS: Onkos teistä jo joku käynyt Pori Jazzeilla?


-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥