Tuesday, January 21, 2014

HELSINKI 15.1.14

Viime keskiviikkona otin randomilla Onnibussin Hesaan, koska Markuskin lähti omaan reissuunsa Rovaniemelle! :) Yritin maanitella Maijaa mukaan, mutta jäi yritykseksi :D Helsingin valitsin siksi, koska en siellä ollut shoppailun merkeissä pitkään aikaan käynyt. Bussi lähti Porista klo 5.55 ja oli perillä klo 10.
Bussimatkalla juotavana karpalo-kuplamehua ja lukemisena Trendi 1/2014
Ensitöikseni kiertelin läpi Sokoksen ja Stockmannin, jonka jälkeen menin keskustan Starbucksiin yhdentoista aikoihin :) Jonoa ei onneksi ollut ja sain juomankin nopeasti. Vapaita istumapaikkoja ei kyllä ollut liikaa, mutta löysin kivan paikan ikkunan vierestä. Caramel frappuccinon seuraksi otin täytetyn croissantin ja voikeksejä.
Ja frappuccino oli niin hyvää kuin olin ajatellut ja odottanutkin! ❤
Oisin voinu ostaa koko hyllyn tyhjäks :)
Ihastuin myös paikan sisustukseen! Muuta huonoa en Starbucks Coffeesta löytänyt kuin että ikkunalla istuessa tuli sen verran kylmä, että piti laittaa takki takaisin päälle :D No eipä kai ihme näillä pakkasilla.
Herkuttelun jälkeen kiertelin Akateemisessa, jonka jälkeen suunnistin Kluuviin. Kävin myös Galleria Esplanadissa :)
H&M Home Store oli yksi niistä paikoista (Starbucksin lisäksi), joissa oli pakko käydä! Suunnitelmissa oli käydä syömässä Kitchissä, mutta tajusin ettei mulla ollutkaan mikään übernälkä, joten päätinkin olla en-niin-hieno ja käydä syömässä Stockmann Delissä St. Tropezin broiler-pastasalaatin.
Ennen ratikkaan hyppäämistä kävin vielä Starbucksissa hörppimässä ihanan gingerbread latten, joka oli -50% alennuksessa :) Niin maukas latte! ❤ Ihmettelin muuten ettei niitä kiroilevia teinityttöjä (joista netin keskustelupalstoilla puhutaan ja joista Ilta-Sanomat uutisoi) ollut paikalla paljoakaan, ainakaan niihin aikoihin, jolloin itse kävin. Enemmän näin keski-ikäisiä, eläkeläisiä ja jopa lapsiperheitä kuin nuoria tyttöjä :D Monet ovat netissä myös miettineet, mikä tekee Starbucksista paremman tai suositumman kuin muut kahvilaketjut/merkit. Itse rakastan Starbucksia vain siksi, että sillä on mielestäni ylivoimaisesti parhaimmat kahvit ja kahvijuomat, minun makuuni! Marketeista saatavia Starbucks-valmisjuomia oon hörppinyt silloin tällöin jo siitä asti kun ne ensimmäisen kerran tulivat Suomen markkinoille. Toki arkielämässä juon paljon enemmän perus Juhlamokkaa yms. vain sen takia, ettei mulla ole varaa matkustaa joka kerta halutessani Starbucks-kahvilaan, joka sattuu olemaan neljän tunnin ajomatkan päässä :) Tottakai kävisin useammin, jos sellainen sattuisi olemaan vaikka Porissa. Joillakin fanittamisen perustana on se, että Starbucks on uusi, hieno ja kallis juttu Suomessa, mitä en alkuunkaan ymmärrä.
Onnibussi lähti Länsisatamasta varttin yli viisi ja sinne matkasin ratikalla. Kotona olin yhdeksän jälkeen. Oli kerrassaan mukava päivä! Ja ps, katso ostospostaus täältä!


-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥