Friday, October 17, 2014

Helsinki 7.10.14

Kerroin viime postauksessa tavallisesta lomapäivästäni, mutta toinen lomapäivä oli siis hieman erilaisempi. Kävin nimittäin päiväreissulla Helsingissä :) Lähdin aamulla Onnibussilla Porista klo 6:30 ja Helsingistä lähdin takaisin klo 17:30.
 Maisemat Onnibussin kakkoskerroksesta etupenkiltä :)
Helsinkiin saavuin suurinpiirtein kymmeneltä. Bussi menee suoraan Länsisatamaan ja sieltä olen yleensä kulkenut keskustaan ratikalla, mutta tällä kertaa ajattelin kävellä :) Kuva Kampista.
 Citycenterin Ruohonjuuresta :) Ihana delihylly, voisin maistaa kaikkea! Oli kuitenkin pakko valita välipalaksi vain yksi ja se oli marja-chiavanukas, herkkua! Muita Ruohonjuuren ostoksia alempana.
 Shoppailun lisäksi kävin myös Ateneumissa. Sinne oli vapaa pääsy remontin takia, koska saleja oli auki vain kolme. Mutta sitäkin vaikuttavampia teoksia!
 Lounaalla kävin uudessa Be Good Wellness Barissa. Se sijaitsee myös Citycenterissä. "BeGood on Suomen ja Pohjoismaiden ensimmäinen wellness bar kaikille hyvinvoinnista ja urheilusta kiinnostuneille. K1-kerroksessa sijaitseva hyvän olon bar on yhdistelmä kahvilaa, lounasravintolaa ja sporttibaaria. Tuotevalikoima koostuu huolella valikoiduista tuoreista ja luonnollisista raaka-aineista, sisältäen mm. treenibuustereita, vireystilaa ylläpitäviä smoothieita, virkistäviä mehuja, terveellisiä lounaita ja välipaloja, ihanaa raakakakkua ja muita raakasuklaaherkkuja sekä orgaanista kahvia." -Citycenter.fi
 Omasta mielestäni tämä ihana paikka on kerrassaan mielettömän hyvä idea!! Tällaista ei muualta löydy, vaikka kysyntä nykypäivänä varmaan olisi kova. Ehkä tämäntyyppinen paikka voisi ilmestyä Poriinkin ;) Lounaaksi söin ison kana-kvinoasalaatin sekä Bites Like Chaga -smoothien. Molemmat mahtavia makuelämyksiä. Smoothie sisältää  mm. pakurikääpää eli chagaa, marjoja, seesaminsiemeniä sekä lakkakääpää :)
Jälkiruokana WheyHeyn mansikka-proteiinijäätelöä! :) WheyHeyn proteiinilla rikastetut jäätelöt ovat sokerittomia, rasvattomia, vegetaarisia ja gluteenittomia. Mansikan lisäksi makuina ovat vanilja ja suklaa. Jäätelön proteiini on heraproteiini-isolaattia. Sadassa grammassa proteiinia on 22 grammaa ja makeutusaineena toimii ksylitoli. Olisin halunnut alunperin maistaa suklaaversiota, mutta koska nämä ovat olleet Be Goodissa niin suosittu niin jäljellä oli vain mansikkaa :) Hyvää sekin oli!
 Nesteytys kunnossa shoppailun keskellä! Kombucha-teetä Ruohonjuuresta :) 
Juuri ennen kuin lähdin kävellen takaisin kohti Länsisatamaa, josta bussi lähti, kävin Starbucksissa ja nappasin mukaan mango-passionhedelmä-jääjuoman :)
Ja tässä ostoksia :) Ruohonjuuresta mukaan tuli monta erilaista patukkaa.
Questit ja alla olevat Celsiukset Fitnesstukusta. "Celsius on kaloreita polttava juoma, joka antaa energiasykäyksen. Kiihdyttämällä aineenvaihduntaa 12 % 3-4 tunnin ajan Celsius polttaa keskimäärin 100 kaloria. Voit selvästi kokea energian kiihtymisen kun juot Celsius-juomaa ennen treeniä, sillä juoma lisää myös tehoa." -Fitnesstukku.fi
 Vasemmalla olevat herkut myös Ruohonjuuresta: Loov omena-kaneli voimapalat, Amisa Organic spelttinäkkäriä chia- ja pellavansiemenillä sekä Whole Earth Sparkling karpalojuomaa :)
 Palatessani Fitnesstukusta keskustaan päin Lönnrotinkatua, huomasin matkalla mielenkiintoisen teeputiikin. Se oli Whittard Chelsean liike ja mukaan lähti Banoffee-kaakaota sekä puoleen hintaan omena-granaattiomenateetä :) Alempana kaakao käytännössä ;)
 Kävin myös Kampin Indiskassa ja sieltä ostin pari turkoosia tablettia ja valkoharmaan kaitaliinan olohuoneen sohvapöydälle :)
Sellainen reissu :) Helsingissä on oma viehätyksensä ja siellä on aina joskus mahtavaa käydä, mutta en esimerkiksi voisi kuvitella siellä asuvani :) Nyt, hyvää perjantaiyötä ja huomenna Tampereelle!

-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥