Thursday, February 26, 2015

Suosikkiproteiinipatukat

Joskus aikaisemmin taisin luvata tehdä postauksen suosikkiproteiinipatukoistani! Vaikka mulla on kaappi täynnä proteiinipatukoita niin en silti ihan joka salikerran jälkeen sellaista popsi vaan joskus mukana saattaa olla esim. banaani tai vaikka pähkinöitä. Joskus jos tiedän meneväni suoraan kotiin (salin ja kodin välimatka on alle kilsa) salilta niin saatan syödä patukan tai muuta proteiinipitoista vasta kotona. Mutta tässä siis näitä lemppareita kuitenkin (eivät ole paremmuusjärjestyksessä!)
FoodinLAB vanilja-manteli proteiinipatukka 65 g. Tämä todella herkullinen, gluteeniton patukka sisältää 20,3 grammaa biologisesti täysiarvoista proteiinia ja 213 kilokaloria. Se on makeutettu stevialla ja on vähähiilarinen. Patukka sisältää mm. mantelia, heraproteiinia, auringonkukkaöljyä sekä vanilja-aromia. Sisältöön mahtuu paljon ravintokuitua (22,6 g per patukka) eikä siinä ole lisättyä sokeria.
Pulsin Vanilla Choc Chip protein snack, 50 g. Tämä söpö pieni snack-patukka sisältää 12 grammaa proteiinia ja on gluteeniton, laktoositon ja vegaaninen. Ja mahtavan makuinen! Patukka sisältää mm. mantelia, riisi- ja herneproteiinia, agave-nektaria, vihreäteeuutetta ja vaniljauutetta. Kaloreita löytyy 224,5. Muutkin Pulsin-patukat ovat mieleeni, esim. Orange Choc Chip ja Maple & Whey Crisp ovat hyviä!
TREK Protein Flapjack, 50 g. Nämä energiapakkaukset ovat älyttömän hyviä! Kuvassa Cocoa Coconut ja Cocoa Oat. Muita makuja ovat mm. Morning Berry, Oat Raisin ja Banana Bread, jotka ovat taivaallisia. Nämä ovat myöskin gluteenittomia, vegaanisia ja laktoosittomia. Mausta riippuen proteiinia löytyy 9-10 grammaa per patukka. Kaloreita on mausta riippuen 208-236. Nämä patukat ovat melko makeita ja niiden proteiini tulee soijasta ja hiilihydraatit gluteenittomasta kaurasta. 
Quest Nutrition Quest Bar, 60 g. Tuttu ja turvallinen quest ❤ Makuja questeistä löytyy vaikka kuinka paljon ja kaikki maistamani questit ovat olleet superhyviä! Questit ovat gluteenittomia eikä niissä ole lisättyä sokeria. Proteiinia jokaisessa patukassa on 20 gramman paikkeilla. Lue kattavampi postaus questeistä täältä!
Nutramino Protein Low Carb Bar, 60 g. Tässä maukkaassa patukassa on 2,5 grammaa hiilareita ja 20,5 grammaa proteiinia. Energiaa siinä on 192 kcal. Kuvassa maku Vanilla & Almond, mutta myös Chocolate Cookie Dough on nami! Patukka koostuu mm. maitoproteiinista, mantelista ja soijaöljystä. Ravintokuitua löytyy lähes 20 grammaa yhdestä patukasta. Omalla kuntosalillani myydään Nutraminoa ❤
Nutramino XL Protein Bar, 82 g. Näitä jättipatukoita suon itselleni vain joskus ja jouluna, ensinnäkin siksi, että niissä on suklaapäällyste ja toiseksi siksi, että niissä on melkein 400 kilokaloria per patukka. Makuja löytyy muistaakseni 4, mutta paras mielestäni on tuo Chocolate & Peanut. Kuvassa myös Chocolate & Licorice. Yhdessä patukassa on 30 grammaa proteiinia ja hiilareita 30-45 grammaa. Patukka sisältää mm. maitoproteiinia, soijaa, kaakaota ja rypsiöljyä. 
Organic Food Bar Protein, 70 g. Tämä 100% kypsentämätön patukka sisältää 21 grammaa proteiinia ja on luomua ja vegaaninen. Patukka koostuu ruskeasta riisiproteiinista, agave-nektarista, taateli- ja mantelimassasta, rusinoista, pellavaniduista ja seesaminsiemenistä. Energiaa löytyy 330 kcal ja hiilareita 33 grammaa. It's what's inside that counts on todellakin totta! :)

-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥