Friday, February 6, 2015

Viimeaikaisia posteja, osa 2

Tässä siis lupaamani kakkososa :) Postia on viime aikoina tullut ja mennyt sen verran paljon, että oli pakko jakaa ne pariin postaukseen. Tai näitä postauksia tulee varmasti lisääkin! Ykkösosassa kerroin lähettäneeni Etelä-Afrikkaan kortin, mutta sitä ei oltu vielä rekisteröity vaikka se oli ollut matkalla jo yli 1,5 kuukautta. Kuitenkin pari päivää postauksen julkaisusta se rekisteröitiin :)
Lähettämäni kortit I ♥ Postcards #10 International -swapissä.
Portugalilaisen kanssa sovitussa ruokaswapissä kävi vähän oudosti. Sain kyllä mulle tarkoitetun paketin jo hyvissä ajoin (ylä- ja alakuvissa), omani lähetin 23. tammikuuta economy-luokassa. Kuitenkin sama lähettämäni paketti putkahti tänään takaisin omasta postiluukustani. Se oli kyllä kerran jo käynyt Portugalissa, koska päälle oli laitettu CTT:n pinkki palautustarra ja rastitettu kohta Encerrado. Okei? Netin mukaan se tarkoittaa Suljettu. Mikä on suljettu? :D Kysyin asiasta swappi-pariltani, joka antoi toisen osoitteen, johon voisin kokeilla uudestaan lähettää. Tiedä häntä mitä tuo rastitettu kohta tarkoitti, koska paketin sisällön kanssa ei ainakaan pitäisi olla ongelmia, koska Portugaliin kyllä saa lähettää elintarvikkeita. No, toivotaan että uusi yritys auttaa ja paketti menee turvallisesti perille :)
Hienosti koristellun kuoren sisältä paljastui hauska kangaskirjekuori, jonka sisältö ilahdutti kovasta! :)
Ihana lintukortti Alankomaista :)
Nämä kortit lähetin swapissä nimeltä I love Postcard Penpals - INT, jossa ideana on kirjoittaa kortin taakse lyhyt "kirje" ja oma osoite, jolloin pari voi halutessaan vastata lähettäjälle ja näin voi kehittyä uusia kirjekamuja :)
Tässä lähettämäni asiat Blind Surprise -swapissä, jossa on ideana paketoida erikseen viisi yllätysjuttua jo ennen kuin swappiparit on arvottu. Näin ollen jokaiselle saapuvan paketin sisältö on yllätys. Tasapuolista kaikille :)


-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥