Porkkana-tomaattipasta
gluteeniton
-fusilli-kuivapastaa (gluteenitonta, esim. maissipastaa)
-kourallinen luumutomaatteja
-puolikas porkkana
-loraus oliiviöljyä
-1 valkosipulinkynsi
-loraus ruokakermaa
-ripaus pippuria ja himalajansuolaa
Laita pasta kiehumaan kattilaan ja kuumenna pannulla oliiviöljyä. Lisää pannulle murskattu valkosipulinkynsi ja minitomaatit kokonaisina. Pyörittele jonkin aikaa ja lisää porkkana suikaleina. Sekoittele hetki ja murskaa tomaatit karkeaksi sutuksi haarukalla. Näin valmistuu maukas ja nopea kastike pastalle. Mausta pippurilla ja himalajansuolalla tai haluamillasi mausteilla. Valuta pasta, lisää se pannulle ja sekoittele kastikkeeseen. Lisää vielä loraus oliiviöljyä ja kermaa ja anna muhia hetki. Nauti!
Tänään on #restday, joten voisin lähteä pienelle palauttavalle kävelylenkille :)
-Essi
Kiitos! Juu ja tää on niin simppeli tehdäkin että kannattaa kokeilla :)
ReplyDelete