January 27, 2015

Gluteeniton porkkana-tomaattipasta

Tein joku pari viikkoa sitten tällaista maukasta pastaa aineksista mitä vaan kaapista sattui löytymään. Sitten aloinkin miettiä että mitä kaikkea siihen tuli laitettua, jotta saisin reseptin blogiinkin. Jokseenkin näin se siis meni :)
Porkkana-tomaattipasta
gluteeniton

-fusilli-kuivapastaa (gluteenitonta, esim. maissipastaa)
-kourallinen luumutomaatteja
-puolikas porkkana
-loraus oliiviöljyä
-1 valkosipulinkynsi
-loraus ruokakermaa
-ripaus pippuria ja himalajansuolaa

Laita pasta kiehumaan kattilaan ja kuumenna pannulla oliiviöljyä. Lisää pannulle murskattu valkosipulinkynsi ja minitomaatit kokonaisina. Pyörittele jonkin aikaa ja lisää porkkana suikaleina. Sekoittele hetki ja murskaa tomaatit karkeaksi sutuksi haarukalla. Näin valmistuu maukas ja nopea kastike pastalle. Mausta pippurilla ja himalajansuolalla tai haluamillasi mausteilla. Valuta pasta, lisää se pannulle ja sekoittele kastikkeeseen. Lisää vielä loraus oliiviöljyä ja kermaa ja anna muhia hetki. Nauti!
Tänään on #restday, joten voisin lähteä pienelle palauttavalle kävelylenkille :)


-Essi

2 comments:

  1. Oi! Ite oon todella nirso, mut toi näyttää jopa kokeilemisen arvoselta. :)

    ilonasusanna.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Juu ja tää on niin simppeli tehdäkin että kannattaa kokeilla :)

      Delete

Thanks for your comment! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...