Monday, January 19, 2015

NU3-tilaus

Tilasin loppuvuodesta paketillisen herkkuja nu3-verkkokaupasta :) Oletteko itse jo tutustuneet kyseiseen kauppaan? Loppusummasta sain -15%, koska osallistuin aikaisemmin nu3:n ja Alennuskoodit.eu:n järjestämään kilpailuun.
Layenberger LowCarb proteiinimysliä, makuna suklaa-banaani. Tämä mysli sisältää 40% proteiinia ja alle 20% hiilihydraatteja. Proteiini tulee soija-, täysjyväspeltti- ja ohrahiutaleista. Makua tuovat myös pakastekuivattu banaani ja tumma suklaa. Tuote ei sisällä väri- ja säilöntäaineita. Energiaa sadassa grammassa on 394 kcal ja proteiinia 43 grammaa. Tätä mysliä on saatavilla myös muina makuina: karpalo-luumu, suklaa-pähkinä ja mansikka-vadelma. 550 gramman pakkaus maksoi 8,50 e.
Beavita Slim spagettia. Aikomuksenani on ollut aikaisemminkin kokeilla slim-spagetteja, mutta nyt vasta sitä ostin. Tämä spagetti on valmistettu glukomannaani-kuitua sisältävästä konjak-jauheesta. Se on gluteeniton, laktoositon ja hiivaton eikä se sisällä aromeita, lisä-, säilöntä- tai väriaineita eikä eläinperäisiä ainesosia. Energiaa sadassa grammassa on 1,67 kcal ja kuitua 3,6 grammaa. 200 gramman pakkaus maksoi 3,90 e.
Go for Life chia-siemeniä. Ruokakaappini perustarpeisiin kuuluvat chia-siemenet olivat päässeet loppumaan, joten niitä tilasin lisää :) Monikäyttöiset chia-siemenet sisältävät runsaasti proteiinia, tärkeitä rasvahappoja ja hiilihydraatteja. Proteiinia löytyy sadasta grammasta 21 g, hiilareita 37,5 g ja energiaa 524 kcal. Katso tästä eräs toinen postaukseni, johon liittyvät nämä pienet voimasiemenet! Pussi (150 g) maksoi 7,50 e.
Luomu-matchajauhe leivontaan, ruoanlaittoon ja juomiin. Japanista tuleva matcha-jauhe valmistetaan varjossa luonnonmukaisesti kasvatetuista vihreän teen lehdistä kuivattamalla hellävaraisesti ja jauhamalla hienoksi jauheeksi graniittimyllyssä. Jauhe on kirkkaan vihreää ja voimakkaan ja ainutlaatuisen makuista. Se on gluteenitonta, laktoositonta, sokeritonta ja vegaania. Sadassa grammassa energiaa on 344 kcal ja proteiinia 19 grammaa. 50 gramman pussi maksoi 10,90 e. 
Risenta siemennäkkileipä-leivontasekoitus. Tässä leivontasekoituksessa on auringonkukan-, seesamin-, kurpitsan-, pellavan-, psyllium- ja chiansiemeniä. Aika superfood-sekoitus siis! Sekoitukseen lisätään vettä ja öljyä. Yhdestä pussillisesta saa leivottua kaksi pellillistä näkkäriä. Sadassa grammassa tätä sekoitusta on 23 g proteiinia, 19 g hiilareita ja 580 kcal. Pussi (350 g) maksoi 4,90 e. Toki näkkäriä voisi leipoa helposti itsekin sekoittamalla keskenään haluamiaan siemeniä, mutta koska en ole ikinä leiponut näkkäriä niin ajattelin aloittaa valmissekoituksella :)


-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥