Tonnikalapihvit, 6 kpl
gluteeniton
-2 prk tonnikalaa (öljyssä)
-2 munaa
-kourallinen juustoraastetta
-pippuria
-himalajansuolaa
-kuivattua tilliä
-2 rkl seesaminsiemeniä
Valuta tonnikalasta enimmät öljyt pois. Lisää kala muiden ainesten kanssa kulhoon ja sekoita hyvin. Muotoile seoksesta pihvejä ja paista oliiviöljyssä pannulla.
Grilliperunat
gluteeniton
-mahdollisimman samankokoisia perunoita
-oliiviöljyä
-valkosipulijauhetta
-pippuria
-himalajansuolaa
Pese perunat hyvin, älä kuori. Keitä perunoita kiehuvassa vedessä kunnes ne ovat hieman pehmenneet (n. 10 min), ota ne sitten pois vedestä ja viipaloi haarukan ja terävän veitsen avulla poikittain. Asettele viipaleet uunivuokaan, lisää öljy ja mausteet ja paista 200 asteisessa uunissa kunnes perunat ovat rapeita ja hieman ruskeita. En katsonut kellosta aikaa vaan summamutikalla mentiin :)
Ahh! Nauti pihvit ja perunat yhdessä. Ylimmässä kuvassa näkyy myös salaatti, jota näiden lisukkeeksi teimme. Salaatti koostuu lehtikaalista, minitomaateista ja ripauksesta oliiviöljyä :)
-Essi
No comments:
Post a Comment
Thanks for your comment! ♥