Thursday, April 24, 2014

Quest bar -tilaus

Laitoin 4.4. tilauksen menemään iHerbille ja eilen sain pakettini! Ostin siis testattavaksi 12 kappaleen laatikon Quest bar -proteiinipatukoita, makuna Apple Pie. Quest Nutritionin Protein Bars -patukathan ovat niitä harvoja proteiinipatukoita, joissa ei ole sitä turhaa suklaakuorrutetta :) Questit ovat kovassa suosiossa mm. Jenkeissä. Saatavilla on monia jännittäviä makuja. Itse valitsin omenapiirakan siksi, että sen ainesosaluettelo näytti parhaimmalta. Siinä on kyllä sukraloosia (keinotekoista makeutusainetta, E955), mutta sitä on yhdessä patukassa kuitenkin niin vähän että enköhän mä selviä hengissä :D Mieleen kuitenkin juolahtaa kysymys, että miksi sitä pitää kuitenkin patukkaan lisätä, jos sitä on kuitenkin mikroskooppisen vähän..? Muuten keinotekoisesti makeutettuja ruokia/juomia syön tosi harvoin (satunnaisia siidereitä lukuunottamatta), joten Quest barit tämän kerran menköön! Siitä olen kuitenkin iloinen, että Questit ovat sukraloosia lukuunottamatta suht luonnollisia ainesosiltaan. 

Tässä vielä Questien hyviä ominaisuuksia:
-paljon biologisesti täysiarvoista proteiinia
-ei lisättyä sokeria
-runsaasti ravintokuitua
-gluteenittomia
-vähän ei-kuitupitoisia hiilihydraatteja
-ei soijaa
Quest barien pääraaka-aineena toimii proteiinisekoitus, joka koostuu heraproteiini-isolaatista (maito) ja maitoproteiini-isolaatista. Seuraavana ainesosaluettelossa on isomalto-oligosakkaridi eli IMO-kuitu. Questproteinbar.com kertoo sen olevan hyvin samanlaista kuin sikurinjuurikuitu, mutta hellempi suolistolle. Patukoissa käytetään myös manteleita, maapähkinöitä, cashewpähkinöitä, merisuolaa, aromeja, lo han guota (makeuttajakasvi), steviaa ja erytritolia (sokerialkoholi). Lisäksi makuvaihtoehdosta riippuen patukoissa on käytetty mm. maapähkinävoita, suklaata, saksanpähkinöitä, pakastekuivattuja marjoja & banaania, kookosta, kaakaota ja kanelia yms. Lisää ainesosista täällä. Ja iHerbin valikoimaan pääset tästä! IHerbissä 12-pack maksaa 26,78 dollaria eli noin 19 euroa. Alla lista mistä voit tilata Questejä myös Suomesta. 12-päkin hinta pyörii siinä kolmenkympin molemmin puolin. Yksittäisen patukan hinta Suomesta ostettaessa on vähän yli ja ali kolmen euron, eli aika tyyris!

PPS-Shop
Verkkokauppa
YesDeli
Fitbear
Fitnesstukku

Itse Apple Pie -maku on jotain niin taivaallista! Kaloreita yhdessä 60 gramman patukassa on 180. Patukka on ihanan tahmea ja sen pinta hieman ehkä jotenkin suolainen, mutta kun pureskelee kunnolla ja sulkee silmät niin voi kuvitella syövänsä oikeaa omenapiirakkaa :) Suosittelen siis! Patukka ei ole mitenkään kuiva tai jauhoinen vaan makoisa ja herkullinen! Täydellinen nautittavaksi salin jälkeen.


-Essi

3 comments:

  1. Moikka! Paljonko tuossa sun tilauksessa oli postituskulut ja verot? :) Nää on Suomessa vielä niin suolasen hintasia, että tekis mieli kans tilata tuolta, mistä sinäkin tilasit, mutta en jostain syystä löytänyt heidän nettisivuiltaan tietoja toimituskustannuksista sun muista! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moi! Itselläni DHL:n toimituskulut olivat 4 dollaria eli noin 2,90 euroa :) Eli riippuu minkä toimitusvaihtoehdon valitsee. Veroista en kyllä tiedä, mun tilaukseen ei ainakaan erikseen sellaisia tullut :o Ja toimituskulut nousevat jos tilaus painaa yli 1,8 kiloa muistaakseni. Lisäksi uudet asiakkaat saavat alennuskoodilla GAS308 10 dollarin alennuksen 40 dollarin tilauksesta tai 5 dollarin alennuksen alle 40 dollarin tilauksesta :) Kannattaa hyödyntää!

      Delete
    2. Kiitos paljon! :) Taidan tehdä heti ensi viikon alkupuolella tilauksen! ;)

      Delete

Thanks for your comment! ♥