Sunday, April 13, 2014

Sappeella 4.-6.4.14

Olin viikko sitten Pälkäneen Sappeen Matkailukeskuksessa PAMin Lounais-Suomen nuorisovastaavien koulutuksessa! :) Majoituimme seitsemän hengen porukalla komeaan mökkiin. Viikonloppu ei ollut pelkkää tiukkaa opiskelua vaan myös rentoa keskustelua sekä liikuntaa, saunomista ja karaokea. Matkaan lähdin kimppakyydillä perjantaina päivällä ja takaisin lähdettiin sunnuntaina puolen päivän aikaan. Tässä sitten viikonloppuna räpsittyjä kuvia :)
 Tällä jaksaa kouluttautua!
 Lauantain koulutusosuudessa kävimme läpi mm. nuorisovastaavan tehtäviä, ammattiosaston tarkoitusta ja sääntöjä sekä saimme tietoa nuorisovaliokunnasta. 
Sapuskat valmistimme itse :)
 Sappeen rinteillä kyllä riitti lunta (kun taas luonnonlunta oli 0 cm) ja osa porukastamme lähtikin koulutuksen jälkeen laskettelemaan. Osa kävi lenkillä ja osa frisbeegolffaamassa, mutta itse menin tunnin mittaiselle maastoratsastusreissulle Sappeen Ratsutilalle :) Issikalla tietenkin! Kuvassa ratsuni Dyna fra Skidbakka eli Dyna. Ratsastusta olen harrastanut nuorempana muutaman vuoden, mutta nyt siitä oli jo sen verran aikaa, että luulin taitojeni kadonneen, mutta ei! Eivät ne perustaidot mihinkään häviä ja ai että oli kivaa :) Ja islanninhevosta en ole ennen tavannut ja yllätyin kuinka varmoja ja rauhallisia ne olivatkaan! Ne sopivat myös aloittelijoille, joten jos kiinnostusta löytyy, suosittelen kokeilemaan maastoa issikalla :)
 Ylläolevissa kuvissa tallin muita asukkeja :)
 Sappeenvuorelta oli komiat näkymät!
Lauantai-iltana Matkailukeskuksen Vohvelikahvilassa esiintyi Pasi Vainionperä Duo :) 


Kokonaisuudessaan hyvin onnistunut ja mukava viikonloppu! Katso myös täältä kirjoittamani juttu PAMin nuorten blogista. Millaisia kokemuksia teillä on Sappeelta? :)


-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥