Monday, April 6, 2015

Perheenlisäystä

Hyvää pääsiäistä toivottelee uusi perheenjäsenemme Ilpo-kani :) Se saapui meille tänään aamupäivällä tuttavaperheen luota, jossa olemme ennenkin sitä käyneet hoitamassa. Perhe halusi luopua kanista ja kukas muukaan olisi ollut sopivampi uusi perhe Ilpolle kuin me! :) Markuksella on ollut kaneja ennenkin (ja minullakin hamstereita) eli jonkin verran kokemustakin löytyy. Kanista olimme jo aikaisemminkin puhuneet, että olisi joskus kiva sellainen hankkia.
 "Missä nyt ollaan?" miettii Ilpo odottaessaan vielä kuljetushäkissä :)
Tutustumassa uuteen ympäristöön! Tai oikeastaan kyseinen häkki, wc ja vesipullo ovat Ilpolle jo tuttuja, mutta ympärillä on silti paljon kaikkea uutta ja jännää. Taiteilin sille Oriflamen laatikosta pesämökin :)
"Onko tämä kippokin minulle?" Vieressä näkyy herkullisia mustikanvarpuja, joista Ilpo kovasti tykkää!
Ilpo täyttää kohta vuoden eli vaikka se ei meille ihan poikasena saapunutkaan, on sillä silti vielä monta elinvuotta jäljellä :) Vaikka se saapuikin meille pääsiäisenä, ei pidä luulla että se olisi vain hetken huumaa ja "toimisi pääsiäiskoristeena" (mitä nykyään paljon tapahtuu, jonka jälkeen kani hylätään, valitettavasti) vaan koska kanin hankkimista olemme jo kauan miettineet, tulee Ilpo pysymään meillä loppuikänsä :)
Ilpo on nimensä mukaisesti uros eikä sitä ole vielä kastroitu. Ilpo menee leikkaukseen kuitenkin jossain vaiheessa myöhemmin :) Ilpo on risteytyskani ja sen tuntomerkkejä ovat harmaat korvat ja harmaa juova selässä sekä tummat silmät.
"Mustako puhutaan?"

Hyvää toista pääsiäispäivää kaikille lukijoille sekä myös muille pupuille! :)


-Essi

2 comments:

 1. Kuume nousee katsellessa näitä kanipupu kuvia. Kohta teillä on niitä kaksi usko pois. Sitten tuleekin kolme jne... samoin kuin meidän kissa kuumeessa. Ensin oli yksi eli Selma ja sitten tuli pennut nyt niitä on kolme. Vielä mä himoitsen sellaista puhtaan puhdasta norjanmetsäkissaa. Välillä mulla vain on tunne, ettei meillä ole kolmea kissaa, kun Selma viettää enimmäkseen aikaa anopin puolella. Kai sitä alko potuttamaan, kun kollit jäivät vaikka niiden olisi pitänyt kiitää maailmalle.
  Ihana pupunen!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Olishan se hyvä olla pupulla pupukaveri mutta ei nyt ainakaan heti olla toista ottamassa, asuntoonkaan ei taitaisi mahtua toista häkkiä.. :) Nimimerkillä Markuksella on kokemusta kaneista, joilla ei oo ollut muitakuin ihmiskavereita ja silti eläneet hyvän ja pitkän elämän!

   Delete

Thanks for your comment! ♥