Thursday, April 30, 2015

Zooplus-tilaus

Moikka ja hyvää vappua lukijoilleni! Ajattelin tulla kertomaan Ilpon kuulumisia ja esittelemään zooplus.fi:n tilauksen. Ilpolla menee oikein mainiosti :) Hän elää kanin elämää täysillä ja oppii kokoajan uusia juttuja. Lempparipuuhaa Ilpon mielestä on makoilla keskellä olkkarin mattoa ja rouskutella heinää eteisessä paperipussista. Tuoreruokaa se söisi niin paljon kuin vain sille antaisi ja tähän mennessä kaikki kokeilemamme vihannekset ja hedelmät kelpaavat paprikaa lukuunottamatta :) Lemppareita taitavat olla salaatti ja banaani! Kuin myös omppu ja parsakaali. Heinää Ilpo kuluttaa tosi paljon, mikä on vain hyvä asia!
Ilpo tutkimassa zooplussan isoa pakettia. Mitähän sieltä löytyy..?
Ilpo saa olla vapaana koko sen ajan kun mekin olemme hereillä ja kotona, joten yöksi se menee häkkiin. Joskus iltaisin häkkiin saaminen on aika haasteellista, koska Ilpo tekee kaikkensa ettei sinne joutuisi :D Joskus harmittaa hänet sinne laittaa mutta teemme niin kuitenkin vain Ilpon omaksi parhaaksi, jottei se yöllä pureskelisi esim. sähköjohtoja. Alueella, jossa Ilpo saa koko päivän ulkoilla, ei ole yhtään johtoja, mutta koska alueen, jossa Ilpo saa olla ja missä ei, rajaa vain matala pienjyrsijöille tarkoitettu aita niin on paras, että Ilpo viettää yönsä häkissä. Muutaman kerran Ilpo on kyseisen aidan yli hypännyt (helposti), mutta suurempia vahinkoja ei ole sattunut. Ilpo ei esim. nakerra tuolin tai pöydän jalkoja eikä listoja, eikä myöskään ruiki muualle kuin omaan vessaansa. Meitäkään se ei ole kertaakaan purrut. Muuten Ilpo on todella utelias ja menevä pupu, mutta mitä käsiteltävyyteen tulee, hän ei aina ole yhteistyöhaluinen :D Silittää se kuitenkin antaa hyvin. Sen saa nostettua syliin helpoiten häkistä tai eteisen pahvimökistään ja kokoajan edetään parempaan suuntaan :) Pitäisi vaan itsekin uskaltaa olla tiukempi. Treenaamme joka päivä!
Zooplussan paketista löytyi kanitunneli, josta on tullut Ilpon uusi suosikkilelu :)
Tilasin myös luonnonpuusta valmistetun pajusillan, josta saa taitettua myös mökin (alakuvassa). En tiedä mistä johtuu, mutta Ilpo tykkää nuolla kyseistä puunkuorta :)
Paketista löytyi myös Trixie kynsisakset ja Kerbl luonnonharjasharja :)
Ruoka/heinäpallo sisältyi myös tilaukseen :)
Vähän pitää aina herkkujakin ostaa varastoon :D Tässä JR Farmin Mr. Woodfield Roll 'n' Fun nakerrettava herkkuvälipala, jossa on mm. luonnonpuuta, hirssiä, kehäkukan kukintoja ja ruusunlehtiä. Sen voi ripustaa häkkiin :)
Tämä on  myöskin JR Farmilta: pajupallo, jonka sisältä löytyy kuivattua omenaa.
Tämä on JR Farmin claw pyramid eli kivennäisainepitoinen luonnonsavipyramidi, jossa voi teroittaa kynsiä sekä kuluttaa hampaita :) Pyramidi koostuu luonnonsavesta, vehnästä, porkkanasta ja persiljasta.
Lisäksi paketista löytyy vielä kanivaljaat, joita meidän tässä keväällä pitäisi alkaa totuttaa, jotta päästään kesällä ulos :)


-Essi & Ilpo

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥