Thursday, November 5, 2015

Slovenia, here I come!

Moikka! Joku saattaa jo tietää, mutta olen perjantain ja lauantain välisenä yönä lähdössä viikoksi Sloveniaan reissuun. Kyseessä on Rural Youth Europen syysseminaari Slovenian Ravne na Koroškem -nimisessä kaupungissa. Se sijaitsee aivan Pohjois-Sloveniassa eikä Itävallan rajalle ole paljoakaan matkaa ja varmasti pääsen näkemään myös vuoristoa matkan aikana. Lennän toisen suomalaisen kanssa Saksan Münchenin kautta Itävallan Grazin kentälle, josta meidät haetaan reilu 100:n kilometrin päässä sijaitsevaan Ravneen. 

Tämän kansainvälisen seminaarin nimi on Brand Me New ja aiheena on mm. se kuinka tehdä itsestään näkyvämpi työnhaussa. Ohjelmassa on luultavasti luentoja, koulutusta, ryhmätöitä sekä erilaisiin kulttuureihin tutustumista. Seminaariin nimittäin saapuu monta muutakin 18-30-vuotiasta nuorta Euroopan maista. Yövymme yhdessä Punkl-hostellissa. Pääsin tälle reissulle Suomen 4H-liiton kautta.
Screenshot: Google Maps
Suomalaisia tuliaisia kansainväliseen buffettiin :)
Kuvassa uusi American Tourister -lentolaukkuni ✈
Otan todennäköisesti miniläppärin reissuun mukaan eli postaan matkalla kyllä jos ehdin, mutta jos en niin ainakin reissun jälkeen :) See u soon!


-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥