Sunday, January 31, 2016

Laivalla synttäreitä viettämässä

Olimme neljän hengen porukalla viettämässä M/S Gabriellalla Kristiinan synttäreitä 24.-25.1 :) Lähdimme matkaan Onnibussilla sunnuntaina iltapäivällä, mutta koska laiva lähti vasta vähän ennen yhdeksää niin ehdimme hyvin käydä syömässä Turun keskustassa! Olimme ensin päättäneet mennä Dennikseen, mutta sinne asti päästyämme huomasinne sen olevan suljettu vesivahingon takia. No, ei tällä kertaa. Palasimme kauppatorille päin ja päädyimme Splizzeriaan! Nappivalinta :) 
Little Italy ja Cheese&Jelly
Turun keskustasta otimme bussin satamaan ja laivaan päästyämme asetuimme ensin hyttiimme. Sen jälkeen shoppailemaan Taxfreehin! Juomien lisäksi mukaan tarttui luonnollisesti muutamat Victoria's Secretit. Night-minituoksu oli muuten tarjouksessa 9,90e! Lisäksi ostin isoista vartalosuihkeista Paradisen ja Sheer Love Blushin sekä suihkugeeleistä Aqua Kissin, Secret Escapen (kuoriva), Sheer Loven ja Mango Temptationin. Ah! Mukaan nappasin myös EOSin kurkku-käsivoiteen sekä Pocketfreshin käsidesejä kolme kahden hinnalla: kokos, äpple ja fruity paradise :)
Tää punaviini oli maukas löytö!
Myöhemmin illalla siirryimme baariin seuraamaan mikä meininki :)
Maanantai-aamuna menimme runsaalle meriaamiaiselle :) Sen jälkeen oli vuorossa Travel Spa:ssa parit hoidot (mulla ja Helillä). Otimme saman hoidon eli selkähieronta+lyhyt kasvohoito. Hinta-laatusuhde oli mun mielestä hyvä ja oli hauskaa jutella toisen kosmetologin kanssa alasta! Gabriellan Travel Spa:ssa käytetään italialaista Comfort Zone -sarjaa, joka olikin mulle jo jonkin verran tuttu ennestään. Ostin pari näytesettiä testattavaksi :) Hoitojen jälkeen menimme koko porukalla laivan saunaosastolle, jossa testailtiin paria eri saunaa ja poreallasta. Kristiina kävi myös kylmäaltaassa, me muut ei uskallettu :D Saunomisen jälkeen alkoi jo kello olla sen verran, että siirryimme Viking Buffettiin syömään (kuva yllä). Siellä sai kyllä mahansa vähän liiankin täyteen! Ruuan jälkeen luonnollisesti menimme hetkeksi ruokalevolle hyttiin. Myöhemmin, hetki ennen Turkuun saapumista kävimme vielä Sky Cafessa, jossa otin kahvin, koska sen kanssa saisi yllätyksen. Yllätys oli pieni munkki :D
Comfort Zone
Tässä odotellaan Onnibussia Turun bussiasemalla :) (kuvannut Kristiina) Ennen tätä kävimme Sokokselta hakemassa evästä bussimatkalle. Kotona Porissa olimme noin puolen yön aikaan. Hieno reissu hienossa porukassa! Seuraavaksi aalloilla aion matkustaa maaliskuussa (Kristiinan kanssa) PAM 067:n piknik-risteilyn muodossa. Kristiinan ehdottamana menemme varmaankin paluumatkalla Gracen kylpylään! PS: Kaikki 067:n jäsenet, tervetuloa mukaan! (lisätietoa: http://pori067.pamosasto.fi/tapahtumakalenteri/)

-Essi

1 comment:

Thanks for your comment! ♥