Monday, February 29, 2016

Testissä Myllyn Paras pannukakkujauho

Sain tilaisuuden testata Suosittelumedia Hopottajien kautta uutta Myllyn Paras pannukakkujauhoseosta! Kampanjassa testattiin seosta kahteen kertaan, toisesta tehtiin suolainen ja toisesta makea. Teimme pari viikkoa sitten ruuaksi kalkkuna-fetapannaria ja lisukkeeksi simppeliä salaattia. Eilen sunnuntaina käytimme toisen pussin makeaan pannariin. Emme lisänneet itse taikinaan täytteitä vaan laitoimme niitä vasta valmiin pannarin päälle. Päällisinä toimivat hyvin banaani, vadelmahillo, siirappi, kermavaahto ja kookoshiutaleet :)

Seoksen pääraaka-aineita ovat vehnäjauho, kaurajauho, kananmunajauhe, sokeri ja suola. Sadassa grammassa on kaloreita 364, rasvaa 4,8 g, hiilareita 63,8 g ja proteiinia 13,9 g. 300:n gramman pussista saa valmistettua yhden pellillisen pannaria. Seokseen lisätään siis vain haluamansa neste ja täytteet. Tuote on myöskin laktoositon :) Meillä suolaisessa pannarissa nesteenä toimi maito ja makeassa versiossa maito&vesi -yhdistelmä. 
Lisäsimme suolaiseen pannukakkutaikinaan suikaloitua kalkkunaleikettä, fetaa, punaista paprikaa, tuoretta ruohosipulia, sitruunan mehua ja pippuria. Sitten vain kaadetaan taikina pellille ja laitetaan uuniin. Pussin kyljessä on ohjeet tavalliseen pannukakkuun sekä kasvispannareihin, joissa molemmissa ohjeistetaan paistamaan pannaria noin 25 minuuttia. Meillä kuitenkin piti kalkkunaversiota pitää hieman kauemmin uunissa kuin ohjeessa sanottiin, ja makeaa vielä kauemmin. Sekin riippuu kai uunista :) Lopputulos oli kuitenkin maukas vaikkakin hieman tahmainen. Loppujenlopuksi kyllä aika näppärä tuote! Lisätietoa löydät sivulta: www.hopottajat.fi/pannukakkujauho ja kuvia pannariluomuksista sosiaalisissa medioissa tägeillä #paraspannari ja #hopopannari :)


-Essi

2 comments:

  1. Vois itsekkin kokeilla tuota, paitsi meillä tulee kyllä tehtyä gluteenittomana, ei jaksa yleensä tehä kahenlaisia. Olen muuten sun blohissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei! Kiitos kommentistasi :) Voin kyllä käydä katsomassa blogiasi!

      Delete

Thanks for your comment! ♥