Friday, March 17, 2017

Freeman-tuotteet

Hei! Olettekos kokeilleet ihania Freemanin ihonhoitotuotteita? Ensimmäinen kosketukseni tämän merkin tuotteisiin taisi olla syksyllä 2015 kun sain Sannalta Amerikasta pari Freemanin pussinaamiota synttärilahjaksi. Sen jälkeen olikin pieni tauko Freemanista kun mulla on koulutukseni ansiosta tapana aina kokeilla kaikkia mahdollisia merkkejä ja uutuuksia 😁 Mutta muutama kuukausi sitten muistinkin tämän ihanan merkin ja kun mitään Freemania ei kaapista löytynyt niin päädyin shoppailemaan testiin muutamia tuotteita. 

Freeman Beauty on tuottanut kosmetiikkaa jo vuodesta 1976 ja eikä sen tuotteita ole testattu eläimillä. Valikoimasta löytyy yli 75 erilaista tuotetta kasvoille, hiuksille, jaloille ja vartalolle. Merkin Facebook-sivut kertovat, että Freemanin perhe on luonut ja jakanut kauneustuotteita jo vuodesta 1915. Freeman Beauty -merkin tarina on sen sijaan ymmärtääkseni alkanut vuonna 1976 eli yli 40 vuotta sitten. Tuotteet koostuvat hyvistä luonnollisista ainesosista sekä ihanista tuoksuista. Freemanin sarjoja ovat mm. Feeling Beautiful, Feeling Legendary, Bare Foot, Bare Foot Repair, c. Booth sekä Psssst. Suomessa Freemania myy ainakin Sokos ja useat verkkokaupat. 

Tällä hetkellä multa löytyy seuraavat Freemanin tuotteet:

  • Dead Sea Minerals Foaming Facial Cleanser - Kuolleen Meren merimineraaleja sisältävä vaahtoava kasvojenpuhdistusaine. Mineraalit tasapainottavat ihon toimintaa ja merileväuute kosteuttaa ja silottaa ihoa. Ainesosista löytyy myös mm. kookosta, papaijaa, banaania, inkivääriä ja vadelmaa. 
  • Pomegranate Body Sugar Scrub - Granaattiomena-sokerikuorinta vartalolle poistaa tehokkaasti kuolleet ihosolut ja pehmentää ihoa. Kuorinta sisältää mm. saflorin siemenöljyä, manteliöljyä ja seesaminsiemenöljyä. 
  • Cucumber Peel-off Mask - Kurkku-uutetta ja aloeta sisältävä kuoriva ja kosteuttava naamio. Se sisältää lisäksi mm. kookosta, inkivääriä, papaijaa, päärynälevää ja santelipuuta. Naamion annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia, jonka jälkeen se irroitetaan varovasti vetämällä. Naamio on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle. 
  • Diamond Mineral Rinse Mask - Heleyttävä savinaamio, joka puhdistaa, kirkastaa ja poistaa kuollutta ihosolukkoa. Tuote sisältää mm. kookosta, banaania, guavaa, arrowjuurta ja vesikrassia.
  • Apple Cider Vinegar 4-in-1 Foaming Clay - Monikäyttöinen kaoliinia ja omenasiiderietikkaa sisältävä savi. Sitä voidaan käyttää puhdistukseen, naamiona, kuorintaan sekä ns. tonerina.
  • Coconut & Guava Toning Body Lotion - Kookosta, guavaa, soijaöljyä ja saflorin siemenöljyä sisältävä voide kosteuttaa, virkistää ja kiinteyttää vartalon ihoa.
  • Bare Foot Peppermint + Plum Foot Scrub - Raikkaalta tuoksuva, piparminttua ja luumua sisältävä jalkakuorinta kuorii jalat kevyesti. Tuote sisältää myös teepuuöljyä, vadelmaa ja santelipuuta. Saksanpähkinän murskattu kuori toimii kuorivana elementtinä.
  • Bare Foot Vanilla + Jasmine Butter Cream - Hyvin täyteläinen ja ravitseva jalkavoide sisältää mm. voipuun voita, vaniljaa, jasmiinia, greippiä, sitruunaa, omenaa, ananasta, aprikoosia, vesimelonia ja laventelia. Aikamoinen hedelmäsekoitus!

Mulla on myös aikaisemmin ollut nämä kaksi naamiota:

  • Charcoal & Black Sugar Polishing Mask - Puhdistavan detox-naamion sisältämä aktivoitu hiili imee itseensä epäpuhtauksia. Lisäksi musta sokeri kuorii kuollutta ihosolukkoa. Naamio sisältää myös laventeliöljyä sekä muita Freemanin paljon käyttämiä uutteita mm. banaanista, kookoksesta, vadelmasta ja inkivääristä. 
  • Charcoal & Black Sugar Mud Mask - Tämä samantyyppinen naamio sisältää myöskin hiiltä ja mustaa sokeria, mutta myös mutaa ja hedelmäuutteita. Lisäksi tuotteesta löytyy Kuolleen Meren mineraaleja, jotka ravitsevat ihoa. Naamio on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle. 


Tykkään kyllä tästä merkistä ja ne ovat lisäksi aika edullisiakin! Kuka muu tykkää? :)

-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥