Sunday, March 12, 2017

#lushparty

Olin naistenpäivänä Helsingissä LUSH Open Beauty Schoolissa. Aivan ihana ilta! Ilmoittauduin tähän iltaan jo ennen ystävänpäivää kun sain mainoksen siitä sähköpostiini. Onneksi olin nopea, sillä kurssi täyttyi jo yhdessä päivässä! Illan hintaan (30e) sisältyi paikanpäällä tehty käsihemmottelu ja siihen kuuluneet tuotteet, tuorekasvonaamio, joka tehtiin aluta asti itse sekä 10 euron lahjakortti. Helsinkiläisten lisäksi paikanpäälle oli saapunut väkeä Pietarsaaresta ja Oulusta saakka! Osallistujia oli kymmenen ja ilta sujui mukavasti tutustuen Lushin tuotteisiin pintaa syvemmältä. 
Käsihemmottelua odotellessa!
Aloitimme tutustumisleikillä, jossa heittelimme toisillemme Needles And Pine -suihkujellyä ja kerroimme suosikki Lush-tuotteemme. Päätökseni oli vaikea, koska lemppareita on paljon, mutta tällä kertaa sanoin Karma Kreamin ❤ Sitten ihanan pirteät ohjaajat kertoivat pääpiirteittäin, mikä on LUSH. Se on tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa. Se on kotoisin Britanniasta eikä sen tuotteita testata eläimillä. Osassa Lushin tuotteita ei ole myöskään pakkausta, joka säästää jätteen syntymistä. Lisäksi ne tuotteet, joilla pakkaus on, ovat jo kertaalleen kierrätetyistä pakkauksista valmistettu. LUSH on myöskin täysin vegetaarinen ja tuotteista 82 % on vegaanisia. 
Tuorekasvonaamiot ovat ihanasti esillä Lushin liikkeessä!
Ihania suihkutuotteita 🛀
Tutustumisleikin jälkeen pääsimme hemmottelemaan käsiämme! Veteen pudotettiin Lover Lamp -kylpypommi ja seurailtiin, miten se pihisee ja liukenee veteen tehden siitä ihanan kylpyveden. Lover Lamp on ystävänpäiväkampanjan ajaksi myyntiin tullut valkoinen kylpysuolapallo, jossa on punaisia kaakaovoisydämiä. Kaakaovoin lisäksi veteen luikenee brasilialaista appelsiiniöljyä sekä reilun kaupan vanilja-absoluuttia. Maitomaisessa kylvyssä sitten kylvetettiin hetki käsiä ja sitten kuivattiin. Seuraavaksi oli vuorossa kuorinta. Valittavissa oli Salted Coconut tai Cup O'coffee. Salted Coconut on kermainen kookos-merisuolakuorinta, joka sisältää myös luomutofua sekä tuoretta sitruunauutetta. Vaikka kookosta rakastankin niin valitsin kuitenkin tällä kertaa tuoreelta vastajauhetulta kahvilta tuoksuvan Cup O'coffeen eli mm. verivert- ja korianteriöljyjä sisältävän kuorinnan. Onneksi Salted Coconutin kuitenkin sai myös kotiinviemisiksi. Kuorinta poistaa iholta kuolleet ihosolut ja tekee siitä ihanan pehmeän! Kuorinta siis kannattaa, niin käsissä kuin vartalossa ja jaloissakin. Ja jopa huulissa! (Lushilta löytyy ihania lip scrubeja!)
Sitten oli vuorossa käsien kosteutus ja hieronta. Pareittain hieroimme toistemme kädet ja se kyllä rentoutti ihanasti! Hierontaan käytimme Tender Is The Night -hierontapalaa, jossa yhdistyvät luomusheavoi, vanilja, jasmiini sekä ylang ylang. Hierontapalaa lämmitetään käsissä, jolloin se alkaa sulaa ja sen levittäminen on helpompaa. Käsirentoutuksen kruunasi Fairy Dust -vartalopuuteri, jossa on söpöä glitteriä. Kyllä nyt kelpaa! Seuraavaksi oli vuorossa tuorekasvonaamion valmistus. Yhdessä ryhmässä aloitimme naamion valmistuksen tuoreista suomalaisista mustikoista. Kuten varmasti kaikki meistä tietävät niin suomalaiset mustikat ovat todella sinisiä ja mehukkaita. Muissa maissa kyseinen naamio (Catastrophe Cosmetic) valmistetaan pensasmustikoista, jolloin massasta tulee harmaata eikä ihanaa sinistä niin kuin täällä meillä Suomessa. Mustikoiden jälkeen lisättiin kalamiinijauhetta, irlanninsammalgeeliä, talkkia sekä manteliöljyä, johon oli lisätty ruusuabsoluuttia, kamomillasaunioöljyä ja makeaa villiappelsiiniöljyä. Jokaisen ainesosan jälkeen seosta sekoitettiin käsin. Seoksen valmistuttua jokainen sai sitä mukaansa purkillisen. Tuorekasvonaamioiden säilyvyys on muutamia viikkoja ja ne säilytetään jääkaapissa. Catastrophe Cosmetic kosteuttaa, rauhoittaa, ravitsee ja poistaa epäpuhtauksia iholta. Se onkin Lushin suosituin tuorekasvonaamio. 
Tuoretta mustikkanaamiota tekemässä
Lopuksi saimme mukaan kassit, josta löytyi Lush-katalogi, Käsikirja säilöntäaineista sekä 10 euron lahjakortti. Lahjakortin pääsi heti käyttämään liikkeessä. Lushin liikkeessä voisi viettää vaikka ikuisuuden! Tällä kertaa mukaan lähti Whoosh-suihkujelly, Volcano-jalkanaamio, Plum Rain -suihkugeeli, Creme de Menthe -suuvesitabletit, Strawberry Bombshell -huulivoide, Foot Soak And Fancy Free -jalkakylpypallo sekä Pearl-voidepala
Kylläpäs oli ihana ilta! Ja muuten, Beauty Schoolin voi varata myös vaikka työporukalle tai polttariseurueelle ;)


-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥