Wednesday, March 1, 2017

Colorista Washout

Moi! Oletteko kokeilleet Lorealin Colorista Washout -hiusvärejä? Törmäsin näihin pois pestäviin väreihin pari viikkoa sitten Tokmannissa. Hintaa ei ollut kuin kahdeksan euron paikkeilla, joten päätin ostaa pinkin värin. Olen itseasiassa jo pitkään halunnut pinkkejä raitoja tai liukuvärin latvoihin. Pinkin lisäksi hyllystä löytyi liilaa, violettia ja vaaleansinistä. Pakkauksiin oli merkitty aika kuinka monta shampoopesua väri hiuksissa suunnilleen kestää. Pinkissä ja liilassa 2-3 pesua ja violetissa ja sinisessä 5-10 pesua. No, ajattelin että 2-3 pesua pinkkiä olisikin kiva! Myös yhden päivän suihkevärejä löytyi sekä kestovärejä.

Värjäsin latvat pinkillä voiteella 22.2. Pakkausksessa oli kahdet kertakäyttöhanskat sekä selkeät ohjeet. Värituubin koko on 80 ml eikä se mennyt ihan kokonaan mun latvoihin. Mutta ihan hyvä, sillä voin laittaa joku kerta uudestaan! Valmis väriseos levitetään pestyihin hyvin kuivattuihin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia riippuen siitä kuinka vahvan värin haluaa. Mulla väri oli hiuksissa melkein 20 min ja sen jälkeen väri pestää pelkällä vedellä pois kunnes hiuksista ei enää irtoa väriä. Hoitoainetta ei tarvitse käyttää, koska väriseos itsessään on hoitava. Sitten kuivasin ja lopputulos oli hieno! Ei tietenkään niin vaaleanpunainen kuin pakkauksen kuvissa, mutta se johtuu oman hiuksen sävystä. Mutta tykkään!
Juuri värjätyt hiukset
Väri yhden shampoopesun jälkeen

Värjäsin siis keskiviikkona ja perjantaina pesin hiukset ensimmäisen kerran shampoolla. Siihen mennessä väri ei ollut vielä haalistunut, mutta pesun jälkeen kylläkin. Olin aika pettynyt siihen, kuinka paljon väri haaleni jo yhden pesun jälkeen kun kuitenkin pakkauksessa luvataan 2-3 pesua. No, toki siihen voi vaikuttaa moni eri asia. Mutta nyt olisi kyllä hinku sävyttää uudestaan! :) 


-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥