Tuesday, February 28, 2017

Organic Shop - luksusta edullisesti

Hehkutinkin tätä yhtä uutta lempparimerkkiäni jo aikaisemmin blogin Facebook-sivulla, mutta päätin kirjoittaa siitä myös tänne :) Kyseessä on siis viime syksynä Sokoksiin rantautunut luonnonkosmetiikkamerkki Organic Shop. En tiedä vaikka merkkiä olisi jo ennen sitä saanut muualta, mutta Sokokseen, josta näitä ostinkin, niin ne tulivat 2016 syksyllä, jolloin ne bongasin ekan kerran. Merkistä on aika vähän tietoa saatavilla verkossa, mutta nettisivujen perusteella päättelin merkin olevan venäläinen (vaikka urlin pääte onkin de) Korjatkaa, jos olen väärässä! Purkkien etikettien mukaan tuotteet kuitenkin valmistetaan Tallinnassa. Mitä nyt Google Kääntäjällä voi saada selville venäjän kielisiltä nettisivuilta niin Organic Shopin tarina alkoi vuonna 2006 kun joukko harrastajia vieraili luomutilalla Englannissa ja Italiassa. Sieltä saatiin ideaa kokeilla luonnonkosmetiikan vetovoimaa myös Venäjällä. Kaksi ensimmäistä Organic Shop -myymälää avattiin Moskovaan vuonna 2010. Nykyisin liikkeitä on paljon enemmän, nettisivujen listan mukaan 28 kappaletta ympäri Venäjää.

Merkin valikoimaan kuuluu mitä ihanampia tuotteita suihkugeeleistä hiusnaamioihin ja kasvokuorintoihin. Ja vaikka ne ovatkin luonnonkosmetiikkaa niin hinnalla niitä ei ole pilattu! Luonnonkosmetiikkaan voi mennä omaisuus jos niin haluaa. Organic Shopin edulliset hinnat antavat niillekin mahdollisuuden kokeilla luonnonkosmetiikkaa, jotka eivät maltaita niistä halua/pysty maksamaan. Hinnat ovat noin 3,50-10 euron väliltä. Kaikki tässä postauksessa nähtävät tuotteet maksoivat yhteensä noin 52 euroa (tämä ei siis ole maksettu postaus). Luonnonkosmetiikan tunnistaa aina sertifikaateista. Organic Shopin tuotteilla on BDIH:n (saksalainen sertifiointijärjestö) antama sertifikaatti. OS:n tuotteiden ainesosista yli 99% on luonnollista alkuperää. Suurin osa valmistusaineista on myös luomua. Tuotteilla on myös ISO 9001 ja ISO 22716 -laatumerkinnät. Tuotteissa ei myöskään ole parabeenejä, silikoneja tai SLS:ää.

Merkiltä siis löytyy tuotteita kasvoille, hiuksille kuin vartalollekin. Shampoita en ole testannut, koska hiusvärini tarvitsee tällä hetkellä hopeashampoota. Hiusnaamioita sen sijaan olen testannut ja ne ovat kyllä ihania! Kaapistani löytyy Honey Avocado eli hunaja&avokado -korjaava naamio sekä Greek Fig eli viikuna&manteli -kiiltoa tuova naamio. Naamiot ovat tosi täyteläisiä ja riittoisia, sekä tietysti ihanan tuoksuisia. Hiukset jäävät käytön jälkeen silkkisiksi! Pakkauskoko on 250 ml. Suosikkejani ovat kuitenkin pientä luksusta tuovat sokerivartalokuorinnat ❤ Kuorinnoista multa löytyy Raspberry Cream eli vadelma&sokeri sekä Brazilian Coffee eli kahvi&sokeri. Sokerikuorinnat ovat niin herkullisia, että tekisi mieli maistaa! Sokeri kuorii koko kropan pehmeäksi. Normaalisti tuotetta käytetään kostealle iholle, mutta jos iho on tosi kuiva ja haluaa hieman rajumman käsittelyn niin kannattaa kokeilla kuivalle iholle. Sokerikuorinnat ovat paksua tavaraa eli se ei valu käsistä levityksen aikana helposti minnekään. Kuorinnat ovat myös hyvin riittoisia, koska pakkauskoko on 250 ml. 
Sokerikuorinnat

Kuorinnan jälkeen on myös tärkeää kosteuttaa iho! Siihen hyviä ovat Creme Brulee eli vanilja&shea -vartalovoi sekä Strawberry Yoghurt eli mansikka&maito vartalomousse. Niillä saa ihanan pehmeän ja kosteutetun ihon. Henkilökohtaisesti tykkään enemmän tuosta mansikka-vartalomoussesta, koska se on kevyempi kuin vartalovoi. Creme Brulee -vartalovoi jäi hieman iholle pyörimään, mikä saattoi kyllä johtua siitä, että laitoin hieman liikaa. Mutta tuoksu on molemmissa huumaava! 🍓 Näissä pakkauskoko on myöskin 250 ml.

Myöskin suihkukokemukseen saa hieman luksusta käyttämällä Minty Rain tai Tangerine Storm -suihkugeelejä. Ensimmäiseksi mainitusta eli virkistävästä suihkugeelistä löytyy minttua ja sitruunaruohoa. Toisesta eli herättävästä suihkugeelistä löytyy tangeriinia ja mangoa. Suihkugeelien koko on 280 ml. Organic Shopilta löytyy myös nestesaippuaoita. Mulla on niistä kaksi: Pomegranate Bracelet eli granaattiomenaa ja patsulia sisältävä vitamiiniversio sekä Rose Peach eli ruusua ja persikkaa sisältävä, ravitseva versio. Nestesaippuoiden koko on 500 ml. 
Nestesaippuat
Kasvotuotteita

Sitten päästäänkin jo kasvotuotteisiin! Niistä multa löytyy Ginger Cherry eli inkivääriä ja kirsikkaa sisältävä kasvokuorinta, Madagascan Aloe eli aloe veraa ja bambua sisältävä kosteuttava geelinaamio sekä Sea Depth eli levää ja mutaa sisältävä puhdistava naamio. Pakkauskoko kaikissa on 75 ml. Kasvokuorinnassa inkivääri ja kirsikka kosteuttavat ja pinjansiementen murskattu kuori poista kuolleet ihosolut mekaanisesti, mutta hellästi. Tämän tuoksu ei ole aivan lempparini, mutta toimii silti hyvin. Geelinaamiossa aloe, bambu-uute ja ylang ylang -öljy tasoittavat ja pehmentävät ihoa antaen iholle raikkaan tunteen. Mulla tämä hujahti aika nopeasti ihoon, koska se on pintakuiva, mutta iholle jäänyt naamio oli helppo poistaa. Naamio on aika löysää eli suosittelen siveltimellä levittämistä, koska sormin saattaa osoittautua hankalaksi. Mutanaamio on sen sijaan paksumpaa ja helpompi levittää, kun taas sitten poistaminen on hieman hankalampaa kuin geelinaamion. Tässä täyteläisessä naamiossa orgaaniset levät, meren muta sekä hivenaineet ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Naamio puhdistaa ihoa ja auttaa pienentämään ihohuokosia. 

Kerrassaan hieno luonnonkosmetiikkamerkki! Tällaista siis tänään, hyvää viikon jatkoa! :)


-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥