Friday, February 24, 2017

Kaunis-tuotekutsut 24.2.17

Olin tänään ystäväni Anne Kankaanpään järjestämillä Kaunis-tuotekutsuilla Porin Magiartissa :) Ihana ilta käsintehdyn kosmetiikan ja teen merkeissä! Aiheena olivat siis Kulkurin Kartanon Kaunis-tuotteet. Törmäsin Kulkurin Kartanoon jo muutama vuosi sitten kun heillä oli pieni myymälä Porin Vähäraumalla. Nämä ihanat värikkäät luonnontuotteet valmistetaan käsin Luvialla. Kutsuilla Anne esitteli tuotteita ja kertoi niiden ainesosista. Saimme myös tehdä pikakäsihoidot käyttäen vadelma-suolasaippuasipsejä ja kiinteitä kosteusvoidepaloja tai vispattua karitevoita! On muuten pehmeät kädet :) Tuotteet eivät sisällä silikoneja, säilöntäaineita tai parabeenejä. 
Kulkurin Kartanon valikoimasta löytyy palasaippuoita, nestesaippuoita, sokerikuorintoja, hohkakivisaippuoita, hoitoöljyjä, erikokoisia kylpypalloja, kiinteitä kosteusvoidepaloja, pyykkietikkaa, astianpesuaineita, keittiösuihkeita ja -saippuoita. 
Tässä infoksi myös lainaus Kulkurin Kartanon nettisivuilta: "Tuotteemme ovat luonnontuotteita. Joukossa on myös joitakin luomutuotteita. Käytämme säilöntäaineita vai sellaisissa tuotteissa joissa se on lakisääteistä, kuten vettä sisältävissä nestesaippuoissa. Valitsemme raaka-aineemme huolella ja valmistamme tuotteemme käsin saippuakeittiössämme Luvialla. Raaka-aineillamme tai tuoteillamme ei ole tehty eläinkokeita. Johtoajatuksemme on tuottaa eettisiä ja ekologisia tuotteita, jotka ovat laadukkaita ja kauniita katsella. Kaunis-tuotteemme syntyivät vuonna 2013."
Tuotteiden erilaiset värit kertovat erilaisista tuoksuista. Esimerkiksi sokerikuorinnoista löytyy mm. mansikkaa, vanilja-lattea, raparperi-sitruunaa, mandariinia, kookosta ja laguunia. Nestesaippuoissa valittavissa on appelsiini, piparminttu, kookos-mansikka, mustikka ja laguuni. Palasaippuoistakin jokainen varmasti löytää mieleisensä, sillä niitä löytyy tosi montaa erilaista! Myöskin tuoksuttomia tuotteita löytyy, jos sellaista etsii. 
Yksi tämän hetken hiteistä on Kulkurin Kartanon pyykkietikka. Niitä löytyy seuraavissa tuoksuissa: raparperi-sitruuna, appelsiininkukka, kukkatarha, meripihka, punainen greippi ja kesäsade. Pyykkietikkaa käytetään huuhteluaineen tilalla tai pyykinpesukoneen puhdistukseen. Laimennettuna sitä voi käyttää myös puhdistussuihkeena koville pinnoille. Pyykkietikka raikastaa ja pehmentää pyykkiä, kirkastaa värejä ja vähentää nukkaantumista. Samalla se neuraloi pesuainejäämiä sekä tekstiileistä että pyykinpesukoneesta. Pyykkietikka kuuluu Kaunis-kotituotteiden ryhmään kuin myös lime-astianpesuaine sekä sitrus-keittiösuihke ja -saippua. "Kotituotteet on valmistettu uusiutuvista raaka-aineista ja ne hajoavat luontoon, eivätkä rasita ympäristöä. Ne eivät sisällä fosfaatteja, zeoliittiä tai väriaineita. Astianpesuaineen ja siivoussuihkeen tuoksut ovat eteerisiä öljyjä ja siksi ne ovat hellävaraisia myös iholle. Pyykkietikoiden tuoksut ovat iholle turvallisia parfyymituoksuja." (lainattu nettisivuilta)
Nettisivuilta löydät myös listan jälleenmyyjistä!

Olipas kiva ilta! Nyt hyvää viikonloppua :)


-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥