Friday, January 5, 2018

Weheartit 10 vuotta

Moikka! Ne, jotka käyttävät Weheartit-palvelua saattavatkin jo tietää, että kyseinen kuvapalvelu täytti pari päivää sitten 10 vuotta!  Itse olen käyttänyt palvelua jo seitsemän vuotta eli melkein sen koko olemassaolon ajan. Seitsemän vuotta on pitkä aika käyttää yhtä ja samaa sovellusta, ainakin mulle koska saatan helposti kyllästyä. Mutta Weheartit on pysynyt suosikkina kaikki vuodet ja varmasti tulen sitä käyttämään jatkossakin :) Olen usein täällä blogissakin maininnut kyseisen palvelun ja käyttänyt inspis-postauksissani omia hearttejani. Alkuvuosina hearttailin palvelussa pääasiassa siellä jo olevia muiden lataamia kuvia, mutta nyt jo noin viiden vuoden ajan olen enemmänkin ladannut sinne itse ottamiani kuvia. Kansioita profiilistani löytyy 70 kappaletta, heartteja yli 47 000 ja seuraajia yli 5500. Määrä ei toki ole se pääasia vaan se, että hearttaamillani kuvilla on jokin merkitys, ne inspiroivat, tuovat vinkkejä ja ovat hyvälaatuisia. Nykyistä käyttäjämäärää en tiedä, mutta vuonna 2015 palvelulla oli 30 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ympäri maailman!Jos et ole käyttänyt WHI:tä niin tässä pääpiirteittän mitä se pitää sisällään: Palvelussa voit selata inspiroivia kuvia ja löytää vinkkejä esim. ruuanlaittoon, treenaamiseen, ihonhoitoon tai vaikka askarteluun. Kuvia voi toki selailla ilman rekisteröitymistäkin, mutta profiilin luomalla voit "tykätä" eli heartata kuvia ja luoda omille hearteille kansioita. Näin esim. inspiroiva ruokakuva ei pääse katoamaan. Voit myös itse lisätä kuvia palveluun ja inspiroida muita käyttäjiä. Tunnisteiden avulla löytää tietynlaisia kuvia. Voit myös seurata toisia käyttäjiä tai lähettää heille sähköisiä postikortteja. Uusimpana ominaisuutena on artikkeleiden luominen, mutta itse en ole sitä kokeillut, koska pidän ominaisuutta hieman turhana. Weheartit-palvelun löytää osoitteesta https://weheartit.com tai puhelimen sovelluskaupasta. Palvelu on saatavilla monella eri kielellä.


Muistan kun rekisteröidyin WHI:tiin eikä kovinkaan monella kaverillani ollut siellä tiliä. Käyttäjiä oli tuolloin seitsemän vuotta sitten muutenkin paaaljon vähemmän kuin nykyään. Houkuttelin muutaman kaverin mukaan, mutta heistäkin suurin osa on lopettanut palvelun käytön. Yleisesti suomalaisia käyttäjiä palvelussa näkee silloin tällöin, mutta tarkkaa käyttäjämäärää en osaa kertoa. Tuolloin alkuaikoina en itsekään käyttänyt palvelua välttämättä edes joka päivä, kuten nykyään, vaan se oli piilopaikka, jonne joskus ehti mennä selaamaan kuvia. Eiköhän alla oleva kuva kerro enemmän! :)

Kuva on siis lähinnä hassuttelua, vaikkakin aika osuva. Totta kai kaikki uudet käyttäjät ovat WHI:tiin tervetulleita, eli jos et ole kokeillut, mutta haluaisit niin tervetuloa! :)

Hyvää uutta vuotta 2018!
-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥